Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa va fi reabilitat (document)

ro

15 Mar, 2016 00:00 4395 Marime text


Inspectoratul de Stat în Construcţii, cu sediul în municipiul Bucureşti, solicită oferte pentru întocmirea „Documentaţiei necesare în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare şi modernizare a sediului Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa“.
 
Câştigătorul contractului trebuie să elaboreze documentaţia tehnico-economică - faza Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI), fiind necesară întocmirea expertizei tehnice de rezistenţă şi stabilitate, precum şi auditul energetic, să obţină certificatul de urbanism, inclusiv a avizelor, acordurilor, studiilor de specialitate; să elaboreze documentaţia tehnică în vederea obţinerii autorizaţiei de construire (DTAC), inclusiv să obţină autorizaţia de construire.
 
Potrivit anunţului, imobilul este situat în municipiul Constanţa, strada Flămânda nr. 50-52, înscris în Cartea Funciară 3224 a municipiului Constanta, teren intravilan cu nr. cadastral 16633. Imobilul este compus din clădire cu regim de înălţime S+P+2E+M. Suprafaţa măsurată a terenului este de 677 mp. Clădirea face parte din domeniul privat al statului, aflat în proprietatea Inspectoratului de Stat în Construcţii. Sediul IJC Constanţa are o structură de  rezistenţă realizată în sistem de cadre de beton armat, turnat monolit, cu planşee din beton armat. Zidăria exterioară este din BCA cu 35 cm grosime. Acoperişul clădirii este realizat din şarpantă din lemn ecarisat, cu învelitoare din ţigIă montată pe şarpantă. Recepţia la terminarea lucrărilor a avut loc în anul 2001.
 
Ofertele vor fi transmise la adresa de e-mail isc@isc-web.ro, până pe data de 15.04.2016. Valoarea estimată a contractului este de 20.000 de lei cu TVA. Contractul va fi atribuit după criteriul „preţul cel mai mic“. Plata se va efectua, conform prevederilor legale, numai în conturi deschise la Trezorerie.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza invitaţia pentru depunerea ofertelor în vederea elaborării documentaţiei la care facem referire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii