Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seara tematica greceasca la Hotel Rex, onorata de vizita ambasadorului Republicii Elene

ro

27 May, 2010 03:26 1867 Marime text
cap_4.jpgDupă ce la sfârşitul lunii aprilie, conducerea hotelului Rex din Mamaia a inaugurat seria serilor speciale cu Indian Food Night, vineri se pregăteşte altă petrecere, de această dată cu specific grecesc.

Cel de-al doilea eveniment de acest gen va avea loc mâine, cu începere de la ora 20.00. Aşa cum s-a întâmplat şi la precedenta petrecere, la care oaspete de excepţie a fost chiar ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, şi de această dată managerul hotelului, Abdur Rahim Khan, a pregătit un program special, cu mâncare, muzică şi decoraţiuni tradiţionale greceşti. Managerul Hotelului Rex ne-a declarat că la acest eveniment lunar sunt aşteptate în jur de 100 de persoane. „Sperăm că evenimentul din această lună va avea o mai mare amploare, mai ales că în această zonă comunitatea grecească este mai mare", a mai susţinut acesta. Invitaţii vor fi întâmpinaţi la intrarea în restaurantul hotelului cu băutura tradiţională, Uzo, vor servi nouă feluri de mâncare - pregătită de un maestru bucătar care a lucrat în Grecia, şi vor fi încântaţi cu muzica a doi artişti cunoscuţi ai muzicii greceşti din România, Ionuţ Galani şi Mircea Cazan. De asemenea, cei care se vor ocupa ca evenimentul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii vor fi îmbrăcaţi în port tradiţional grecesc.

rex_02.jpgDe pe lista invitaţilor de vineri seara, pe lângă reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai comunităţii greceşti din municipiu, conducerea hotelului a primit şi confirmarea participării ambasadorului Republicii Elene la Bucureşti, Georgios Poukamissas. Managerul hotelului a precizat că l-a invitat şi pe primarul Radu Mazăre, de la care nu a primit încă confirmarea de participare.

Serile tematice care se vor organiza lună de lună, au fost anunţate încă de la preluarea conducerii de către noul manager al hotelului, în luna martie a acestui an. Următorul eveniment de acest gen va avea loc pe 6 august, cu o seară indoneziană la care, de asemenea, va fi invitat şi ambasadorul Indoneziei în România.

De pe lista ţărilor ale căror tradiţii vrea managerul hotelului să le aducă în prim planul constănţenilor mai fac parte Italia, Elveţia şi China, dar şi altele.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii