Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregăteşte un nou Consiliu de Administraţie Şedinţă AGA la CNAPMC

ro

29 Jan, 2014 00:00 2142 Marime text
Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CNAPMC) s-ar putea reuni vineri, 31 ianuarie, în şedinţă. Se spera că, în contextul acestui eveniment, pe ordinea de zi suplimentară să figureze un punct privind schimbarea celor şapte membri ai Consiliului de Administraţie al Portului Constanţa.
Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, acest lucru nu se va întâmpla însă în şedinţa de vineri. Conform surselor citate, pentru moment este important să se creeze premisele acestei schimbări. Astfel, cel mai probabil, schimbarea va avea loc într-o şedinţă a AGA ce va fi programată pentru jumătatea lunii februarie.
Amintim că această mutare ar urma să aibă loc pe fondul nemulţumirii pe care Ministerul Transporturilor o resimte faţă de actualul management portuar. Prezent, în luna octombrie a anului trecut, la Constanţa, ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, declara că nu este deloc mulţumită de activitatea economică a CNAPMC şi a ACN. „614 hectare nu sunt închiriate, nu sunt utilizate. Echipa de management nu a demonstrat până acum că poate să performeze”, spunea liberala.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii