Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se destrămă prietenia dintre Mao şi Che? Che Guevara de Constanţa a pus revoluţia în cui şi a plecat la ski

ro

24 Jan, 2012 00:00 4181 Marime text
mazare-radumazareskysursafotowww.radumazare.ro.jpgDemonstraţia de forţă pe care preşedintele PSD Constanţa a vrut s-o facă la Bucureşti săptămâna trecută, cu prilejul mitingului organizat de USL, a fost privită de unii ca pe un circ ieftin, iar de alţii ca pe o ameninţare. De aici s-au născut deja multe poveşti, cert este că relaţiile dintre Radu Mazăre alias Che şi Victor Ponta a.k.a. Mao sunt mai reci de joia trecută. Primarul Constanţei nu s-a ferit să vorbească despre acest lucru atât la partid, cât şi cu diverşi apropiaţi.

De altfel, nu doar Ponta, ci şi mai mulţi social-democraţi nu au privit cu ochi tocmai buni modul în care organizaţia de la Constanţa a ţinut cu orice preţ să iasă în evidenţă, în condiţiile în care chiar conducerea PSD a recomandat să nu se acorde o atenţie deosebită mitingului, greul fiind de altfel dus de liberali.

Într-adevăr, Mazăre nu a fost lăsat să comunice cu cei prezenţi la Arcul de Triumf tocmai pentru că copreşedinţii USL au considerat că atitudinea războinică a primarului le-ar aduce pe deoparte deservicii de imagine, iar pe de altă parte ar putea anula mesajele iniţiale sub egida cărora s-a organizat protestul. Drept urmare, Mazăre i-a anunţat să nu mai conteze pe el şi dus a fost...

mazaresky-VictorPontaRaduMazare.jpgÎn aceeaşi notă, edilul a dat de înţeles că oricum lui puţin îi pasă de ceea ce se întâmplă în stradă atâta vreme cât „nu avem ce să punem în loc". Ironia i-a vizat direct pe cei doi Ponta şi Antonescu, pe care în „spatele scenei" nici măcar ai lor nu-i pot vedea premier, respectiv preşedintele României.

O zi printre protestatari şi câteva declaraţii la televiziunile de ştiri, atât se pare că a ţinut revoluţia lui Che Guevara de Constanţa, care imediat după revenirea de la Bucureşti a plecat iar, de data aceasta în vacanţă, acolo unde el se simte cel mai bine. Surse din anturajul primarului susţin că acesta s-ar afla pentru câteva zile la ski în munţii Dolomiţi, Alpii italieni, acolo unde obişnuieşte să practice snowboard-ul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sorin 25 Jan, 2012 20:39 Dar asta este vreodata la primarie? Cand mai are timp sa conduca destinele Constantei daca el este tot prin America de Sud, in Amazonia, in Alpi sau Dumnezeu mai stie unde?