Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere demisia ministrului Sănătăţii. Motivul - legea care prevede vaccinarea obligatorie

ro

20 Apr, 2017 13:21 33191 Marime text
se cere demisia ministrului sanatatii motivul legea care prevede vaccinarea obligatorie 629094
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Bogdan 29 Sep, 2017 13:34 Stimati membri ai asociatiei, va rog adaugati si incalcarile grosolane ale legii protectiei datelro cu caracter personal 677/2001 - transmiterea de date cu caracter personal de la medic la scoli, la diverse organisme medicale...
  • Adrian Mateas 12 Sep, 2017 11:27 Daca este dezbatere publica, suntem luati in seama noi cei care suntem impotriva obligativitatii vaccinarii? Sau trebuie sa mergem la Parlament sa-i trezim din somn, din incompetenta, din servitute, din lasitate, din coruptie, din prostie , din aroganta, din tradare, din fotoliile confortabile, din "Casa Poporului", popor care i-a trimis acolo pentru a fi facute legi pentru imbunatatirea traiului acestui popor. Nu sunt de acord cu obligativitatea vaccinarii, fiecare trebuie sa-si dea consimtamantul pentru tratamentul medical ce urmeaza sa-l faca, daca este respectat dreptul pacientului, iar pentru copii consimtamantul sa-l acorde parintii. Daca un copil nevaccinat este pericol pentru cei nevaccinati, atunci adultii nevaccinati ce reprezinta pentru copii. Impotriva prostiei nu s-a inventat niciun vaccin?, ca sa se vaccineze toti cei care sunt pentru vaccinarea obligatorie.
  • George 25 Aug, 2017 19:06 Partea proasta este ca, daca vad ca oamenii nu i-au atitudine, or sa le vina si alte idei prin care sa oblige si alte categorii sa faca lucruri care sunt contrare libertatilor lor... Asta ar trebui sa va puna pe ganduri!
  • George 25 Aug, 2017 19:04 Ma mir cum de isi permit numai sa vina cu asemenea idei. Sa nu uite ca nu demult timp tocmai am iesit dintr-un regim totalitar... Se mergea la votare... dar exista un singur partid pe care il puteai vota! Nu inteleg ce doresc sa demonstreze acesti comunisti? Ca pot reinvia tirania?
  • lacramioara 24 Aug, 2017 12:25 In urma cu multi sni faceam si eu vaccin antigripal la fiecare inceput de toamna. Si culmea in fiecare an faceam o gripa ce ma tinea in pat o saptamana. Si toata lumea imi spunea ca daca nu as fi facut vaccinul as fi murit. De fapt nu a fost deloc asa , nu m-am mai vaccinat si nici nu am mai racit. Cu propolis, vit c am trecut cu bine peste fiecare iarna. Si sa vina Bodog sa-mi spuna mie sa ma vaccinez? Ca sigur va fi inventata si o epidemie de gripa si vom fi toti vaccinati. Eu copiii ii am nevaccinati si sunt perfect sanatosi , fara alergii , fara raceli, fara boli autoimune. In schimb copiii vaccinati din anturajul meu sunt alergici , racesc in fiecare luna , fac diverse boli.Asa ca un mare NU obligativitatii.
  • Dan Desu 23 Aug, 2017 23:58 Mi-am vaccinat ca prostul copilul, avand incredere in sistemul sanitar romanesc. Am ajuns de doua ori internat in spital dupa vaccinul DTP. Raceli terminate mereu cu sufocare. Medicii nu vor sa recunoasca efectele vaccinurilor. Invata din experienta mea romane!!!!
  • Lorena 23 Aug, 2017 18:34 Demisia!!!Cum sa decida Bodog ce si cand sa injecteze in corpul meu??Poate va decide si sa fim eutanasiati,nu? Odata ce trece legea,poate face orice!!
  • Claudia 23 Aug, 2017 16:38 Vaccinarea este un lucru util si personal, fiecare decide schema in acord cu doctorul si modul de viata. De ce sa facem un lucru bun obligatoriu? Obligati pe toti fumatorii sa opreasca? pe toti grasutii sa faca 10km pe jos si 200 de abdomene? Pe toti diabeticii sa nu mai atinga ciocolata?
  • Ioan 28 May, 2017 18:54 Iuliana nu ai dreptate pt ca atunci cand copilul meu era in clasa a III-a si trebuia sa faca vaccinul ROR, am refuzat pt ca am descoperit ca jumate din elevii a trei clase de a IV- erau bolnavi de rujeola desi facusera vaccinul in urma cu un an. De ce s-au imbolnavit doar ei si nu din elevii altor clase? Datorita vaccinului care ori scade imunitatea ori da boala.
  • Iuliana 27 May, 2017 11:29 În Franța vaccinarea este obligatorie,altfel copiii nu sunt acceptați în comunitate,nici măcar în grădinițele/școlile private.Să nu fie obligatorie,dar nici un copil nevaccinat să nu fie acceptat la nici o grădiniță sau școală,să fie izgoniti din parcuri și locuri de joacă.Și lăsați poveștile de genul "cu ce afectează copilul meu nevaccinat pe copilul tău vaccinat",stiti foarte bine că nu aveți argumente plauzibile,pentru că boala chiar se poate transmite mai departe.Un copil vaccinat ia virusul dar nu face boala,fiind protejat de vaccin,în schimb poate transmite virusul unui alt copil nevaccinat din cauza vârstei prea mici,care să facă boala și să decedeze,cum de altfel s-a și întâmplat în majoritatea cazurilor de deces înregistrate în ultimii ani la noi.Si nici într-o țară din lume nu se fac 8 vaccinuri odată.Exista un program de vaccinare,întins pe o perioadă de ani,așa că,antivacciniștilor lăsați poveștile la o parte.
  • Sorin 26 May, 2017 13:28 Cerem retragerea acestui odios proiect de lege!!! Libertatea de alegere e sfanta intr un stat democratic!!!!!! Nu sunt împotriva vaccinarii, ci împotriva obligativității! Fiecare parinte e liber sa aleaga pentru copilul sau, si fiecare adult pentru sine!!!
  • Florin 24 May, 2017 16:02 Rezist pana la moarte.
  • Om 20 Apr, 2017 22:44 Cum este posibil să obligi părinții ca să facă vaccinuri și dacă nu vor ca să facă vaccinuri copiilor, să amendeze părinții ori să închidă, acest fapt este un abuz, nu-i democratic ! Cerem eliberarea din funcție a ministrului sănătății și celorlalte persoane care au propus așa ceva ! Rușineeeeeeee și nerușinarea ministrului sănătății, a atins cote maxime și de neiertat ! DEMISIA UNICA SOLUȚIE !
  • gabi 20 Apr, 2017 14:21 Vaccinarea obligatorie este nedemocratica.