Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută un expert evaluator. Acesta va evalua activele Xenoti SRL, firmă controlată de Mazăre, Constantinescu, Strutinsky şi Cârciog

ro

02 Sep, 2017 00:00 3535 Marime text

Artemis Legal Insolvency SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitoarei Xenoti SRL, anunţă organizarea unei selecţii de oferte în vederea angajării unui expert evaluator, membru al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România.
 
Data-limită pentru depunerea ofertelor este 11 septembrie, ora 12.00. Evaluatorul selectat va evalua activele aparţinând societăţii Xenoti SRL, în conformitate cu standardele internaţionale de evaluare, în vederea întocmirii planului de reorganizare al firmei.
 
Evaluatorul va menţiona atât valoarea de piaţă a activelor, cât şi valoarea de vânzare forţată în caz de faliment. Activele vor fi evaluate atât în bloc, cât şi individual, urmând a fi precizată separat valoarea de piaţă şi de lichidare a garanţiilor creditorilor garantaţi.

Xenoti SRL, în datele Registrului Comerţului 

Firma înfiinţată în anul 1994 are sediul social în Mamaia, complex Flora. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Gabriel Sorin Strutinsky, cu 25% din capitalul social, fostul preşedinte al CJC, Nicuşor-Daniel Constantinescu, cu 25% din capitalul social, Mihail Gheorghe Cârciog, cu 25% din capitalul social, fostul primar al municipiului Constanţa, Radu-Ştefan Mazăre, cu 25% din capitalul social. Gabriel Sorin Strutinsky este administrator special.
 
Artemis Legal Insolvency SPRL este administrator judiciar. Xenoti SRL se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Conform Ordonanţei din data de 7.04.2015, emisă de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, formulată în dosarul 964/P/2014, şi proceselor-verbale de aplicare a măsurii din data de 16.04.2015 şi din data de 20.04.2015, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile deţinute de Gabriel Sorin Strutinsky.
 
De asemenea, prin procesul-verbal de sechestru nr. 124626/2.02.2016, a fost instituit sechestru asupra părţilor sociale, în număr de 250, deţinute de Nicuşor Daniel Constantinescu în societatea Xenoti SRL. Conform Ordonanţei şi anexelor din data de 19.02.2015, emise de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA - Structura centrală, formulate în dosarul 9/P/2015, s-a dispus aplicarea sechestrului asupra părţilor sociale deţinute de Gabriel Sorin Strutinsky.
 
Citeşte şi:
 
Mazăre, Nicuşor, Strutinsky şi Cârgiog Insolvenţa societăţii Xenoti, amânată pentru septembrie. Ultimele decizii ale instanţei
 
Mazăre, Strutinsky, Constantinescu şi Cârciog, asociaţi în Xenoti SRL, convocaţi în şedinţă. Iată ce se va discuta!
 


Firma condusă de Mazăre, Constantinescu, Strutinsky şi Cârciog Cum a băgat în insolvenţă Xenoti SRL clubul HCM Constanţa
 
Datorii de milioane! Cum a intrat în insolvenţă Xenoti SRL, firmă controlată de Mazăre, Strutinsky, Constantinescu şi Cârciog

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii