Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută o firmă specializată. Primăria Constanţa demolează spălătoria auto „La stadion“!

ro

15 Sep, 2017 00:00 10886 Marime text
Primăria Constanţa, prin Direcţia Poliţie Locală, cumpără lucrări de demolare şi desfacere construcţie nelegal executată în municipiul Constanţa, strada Primăverii nr. 2.
 
Obiectul achiziţiei îl constituie încheierea unui contract cu o firmă specializată care să asigure efectuarea lucrărilor de demolare şi desfacere a construcţiei nelegal executate din incinta FC Farul, conform devizului efectuat în urma studierii preţurilor de pe piaţa liberă întocmit de reprezentanţii Serviciului Tehnic Investiţii din cadrul Primăriei Constanţa.
 
Valoarea estimată fără TVA a achiziţiei este de 80.981,31 de lei. Criteriul de adjudecare: preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de primire a ofertelor este 22.09.2017, la adresa Primăriei Municipiului Constanţa, Direcţia Poliţia Locală, cu sediul în Constanţa, strada Amzacea nr. 13.
Demolarea spălătoriei auto „La stadion“, amplasată pe strada Primăverii din Constanţa (la stadionul „Farul“), ar fi trebuit să aibă loc încă din luna mai, dar s-a luat decizia amânării. 
 
„Primăria Municipiului Constanţa a emis un ordin de demolare, întrucât era o construcţie care funcţiona fără autorizaţie“, a declarat Ionela Halciuc, purtătorul de cuvânt al municipalităţii.
 
Spălătoria a fost deschisă în anul 2014. La acea dată, patronul FC Farul, Giani Nedelcu, spunea că toate încasările merg la club, pentru suportarea unei părţi din cheltuielile curente.
 
„Dacă nu ne ajută alţii, încercăm să ne ajutăm singuri. Nicio persoană fizică nu are vreun beneficiu de pe urma ei, toţi banii pe care îi aduce sunt vărsaţi la club. Lângă spălătorie, este şi un bar, unde aşteaptă proprietarii maşinilor, şi care este inscripţionat cu însemne ale Farului. Nu vrem să ne oprim însă aici. Căutăm şi alte surse de venit. Pe locul terenului de tenis vom amenaja un teren sintetic“, spunea Giani Nedelcu, în urmă cu trei ani.

Valentina Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, a precizat că, după atribuirea contractului de demolare, „Poliţia Locală va asigura desfăşurarea în bune condiţii a acţiuniii de desfiinţare, conform competenţelor conferite de prevederile legale în vigoare".

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii