Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări la Wing Leading Edge SRL, deţinută de familia Unciuleanu! Se va ocupa de afaceri de închiriere imobile şi maşini!

ro

14 Nov, 2016 00:00 3730 Marime text
Asociaţii societăţii Wing Leading Edge SRL (cu sediul social în Bucureşti, şoseaua Ştefan cel Mare nr. 3), Elena Unciuleanu, născută pe 12.04.1982, George Lazăr, născut pe 16.04.1974, şi Bogdan Dancu, născut pe 10.11.2082, s-au întâlnit pe 20 octombrie în Adunare Generală. Aceştia au decis extinderea obiectului de activitate cu următoarele coduri CAEN: „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“ şi „activităţi de închiriere şi leasing cu autoturisme şi autovehicule rutiere uşoare“.
 
Reamintim că Elena Unciuleanu este soţia lui Jorj Unciuleanu, trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa la data de 13 august 2013. El a fost acuzat că, în calitate de director salvări, persoană ce coordona activitatea de scafandrerie în cadrul SC Hunter’s Company SRL, nu ar fi luat măsurile legale de securitate şi sănătate în muncă cu privire la activitatea de scufundare desfăşurată la data de 9 septembrie de către Dumitru Cristian Zarafu şi Cătălin Valeriu Ispas. Jorj Unciuleanu a fost condamnat în primă instanţă la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere în dosarul amintit.

Citeşte şi 

Executarea, cerută de o firmă din Olanda. Imobil deţinut de Jorj Unciuleanu pe strada Ştefan Mihăileanu, scos la licitaţie (document)

Jorj Unciuleanu a rămas singur în Hunters Company

Au murit acum şase ani. Cine îşi mai aduce aminte de Cristian Zarafu şi de Cătălin Ispas?

Jorj Unciuleanu, condamnat definitiv pentru moartea scafandrilor Zarafu şi Ispas (rechizitoriu)

Executarea, cerută de o firmă din Olanda. Licitaţia pentru imobilul deţinut de Unciuleanu, amânată pentru luna mai. Preţul, redus (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii