Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în organigrama ISJ Constanţa Ce spune inspectorul şcolar general Răducu Popescu

ro

18 Jul, 2013 00:00 5356 Marime text
Marţi, în cadrul Consiliului de administraţie a Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa au fost luate mai multe decizii, în urma cărora mai mulţi inspectori şcolari s-au întors la catedră.
 
Astfel, vor reveni la catedră inspectorul de istorie, Petre Purcărea (la Şcoala nr. 30) şi inspectorul de limbă engleză Anca Niculescu. La rândul său, inspectorul pentru învăţământ primar a fost numit director la Şcoala Ion Borcea din Agigea. „Ne-am despărţit de domnul Purcărea, dar îi apreciem experienţa şi ne vom baza în continuare pe sprijinul dumnealui. Cât priveşte, inspectorul de limbă engleză, Anca Niculescu aceasta era angajată pe o normă de 0,5, de aceea a revenit la catedră. Norma de 0,5 a fost preluată de inspectorul de limbă franceză, Manuela Butuman, care, la rândul ei, era angajată tot pe o normă de 0,5”, a declarat inspectorul şcolar general Răducu Popescu.

O altă schimbare a survenit şi la Colegiul Naţional Pedagogic Constantin Brătescu. Aici directorul Anamaria Ciobotaru a fost suspendată din funcţie, conducerea instituţiei de învăţământ fiind preluată de directorul adjunct Mihaela Tudorache. „Am avut o discuţie cu Anamaria Ciobotaru, care şi-a exprimat dorinţa de a părăsi pentru o perioadă de timp funcţia de director, dar fiind că este implicată în mai multe proiecte naţionale”, a mai explicat inspectorul şcolar general Răducu Popescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii