Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în firma Agrilend IFN. Constănțeanul Mihai Felescu și-a vândut acțiunile

ro

17 Jun, 2020 00:00 2059 Marime text
  • Acționarii societății Agrilend IFN - SA au decis în cadrul unei adunări generale extraordinare desfășurate în luna mai, modificarea actului constitutiv
  • Acțiunile deținute de Mihai Felescu au fost transferate Mirelei Trandafir, care devine actioner majoritar


Acționarii societății Agrilend IFN - SA au adoptat mai multe hotârâri importante în cadrul unei adunări generale extraordinare desfășurate în luna mai.
Firma era deţinută până la data AGA de Felescu Mihai, cu 45% din capitalul social, Trandafir Cătălin, cu 45% din capitalul social și Trandafir Mirela, cu 10% din capitalul social.
Potrivit Monitorului Oficial, acționarii au decis modificarea actului constitutiv în sensul aprobarii transmiterii dreptului de proprietate asupra acțiunilor deținute de acționarul Mihai Felescu către Mirela Trandafir, care devine astfel acționar majoritar.

AGA a mai decis revocarea din funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație al societății, al aceluiași acționar precum și numirea în funcția de administrator, membru al Consiliului de Administrație al societății, a Danei- Maria Răducan pentru un mandat de doi ani.
Mirela Trandafir preia astfel de la Felescu, dreptul de proprietate asupra unui numar de 41.400 acțiuni nominative, libere de orice sarcini, fiecare acțiune având o valoare nominală de 10 (zece) lei.
 

Noua structură a acționariatului Agrilend IFN

În urma transmiterii dreptului de proprietate asupra acțiunilor intervenite, capitalul social al societății este divizat în 92.000 de acțiuni nominative, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei și este deținut după cum urmează: Mirela Trandafir - 50.600 acțiuni, reprezentând 55% din capitallul și Cătălin Trandafir - 41.400 acțiuni, reprezentând 45% din capitalul social al societății.

 

Agrilend IFN SA, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 920.000 de lei, integral vărsat, este compus din 92.000 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 10 lei. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de activităţi de creditare, sunt: Trandafir Cătălin - preşedinte Consiliu de Administraţie, Trandafir Mirela - membru CA și Răducan Dana-Maria - director general.
Precizăm că în februarie 2019, acţionarii au decis prelungirea mandatului în funcţia de administrator şi membru al Consiliului de Administraţie al societăţii al lui Cătălin Trandafir şi al lui Mihai Felescu, cu doi ani. În mai anul acesta s-au răzgândit și au operat modificările prezentante mai sus.


Citește și:
 
Schimbări în firma Prodveg Solaris SRL, deținută de oamenii de afaceri constănțeni Cătălin Trandafir şi Mihai Felescu
 
Modificări în acţionariatul societăţii Prodveg Solaris SRL. Cine s-a retras din firmă şi cui au revenit părţile sociale
 
Mihai Felescu s-a retras din firma Agrirom SRL. Cui i-a cesionat capitalul social
 
Oficial, despre retragerea lui Trandafir şi a lui Felescu din United Shipping and Chartering
 
Au avut sechestru pe părţile sociale Cătălin Trandafir şi Mihai Felescu au dat o afacere din Portul Constanţa unui investitor chinez
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii