Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de administrator la Concret Proiect Grup SRL

ro

11 Oct, 2016 14:10 2592 Marime text
Adunarea Generală a Asociaților din cadrul SC Concret Proiect Grup SRL a decis revocarea mandatului de administrator al societății a lui Mircea Popescu și înlocuirea acestuia cu Viorel Crăciun.
 
SC Concret Proiect Grup SRL are ca asociați pe Valentin Popescu; SC General Concrete Land Development SRL, cu sediul în București, reprezentată de Viorel Crăciun  în calitate de administrator; SC General Concrete Cernavodă SRL, reprezentată de Valentin Popescu în calitate de administrator .
 
SC Concret Proiect Grup SRL a fost înființată în 2004, are sediul în București și se ocupă cu activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Capitalul social subscris al firmei este de 1.000 de lei, integral vărsat.
 
SC General Concrete Cernavodă SRL, asociatul care deține 33% din cota de participare în firmă are sediul în Constanța și a obținut de-a lungul timpului contracte importante cu Nuclearelectrica Cernavodă.
 
Firma are un capital social subscris de 1.975.000 de lei și este controlată, 100%, de unicul asociat și administrator cu puteri depline Valentin Popescu, născut în 1953 în Buzoiești, Argeș. Conform Registrului Comerțului, domeniul de activitate al societății este lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Cu un număr mediu de 212 salariați, firma a raportat în anul 2013 un profit net de peste șapte milioane de lei și o cifră de afaceri de 53 de milioane.
 
Conform estimărilor și analizei economiștilor de la vrajitorul.eu, marja profitului net al General Concrete Cernavodă SRL este ridicată, având în vedere industria din care face parte. Firma încasează, însă, facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanțelor creează lipsa de lichidități și dezechilibru financiar, mai atenționează analiștii.
 
Compania se află, totuși, într-o situație financiară bună, mai spune sursa citată. Indicatorii de profitabilitate, precum și soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluție lipsită de riscuri în perioada următoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii