Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sub ochii celor de la Antifraudă SC Laborator şi Restaurant Tic-Tac SA construieşte un bloc de patru nivele (document)

ro

06 Jun, 2015 00:00 4000 Marime text
Chiar în apropiere de clădirea Antifraudei Constanţa, SC Laborator şi Restaurant Tic-Tac SA intenţionează să ridice un bloc de patru nivele. Memoriul tehnic s-a aflat pe masa reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului Constanţa, în şedinţa de vineri.

Potrivit memoriului de prezentare, adresa viitorului bloc de locuinţe colective va fi pe strada Oborului nr. 47, foarte aproape de intersecţia cu Strada Bucureşti şi, deci, foarte aproape de sediul Antifraudei. Pe o suprafaţă de teren de 1.005 metri pătraţi, în baza Certificatului de Urbanism nr. 812 din 19 martie 2015, SC Laborator şi Restaurant Tic-Tac SA intenţionează să ridice un bloc cu regim de înălţime Ds+P+4E. Clădirea se va ridica pe 600 de metri de teren, fiind înconjurată de o suprafaţă verde de aproximativ 510 metri pătraţi, iar suprafaţa desfăşurată totală va fi de 3.000 de metri pătraţi. Blocul urmează să fie construit din cărămizi eficiente sau bloc-uri BCA cu o grosime de 25 - 30 cm.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, consultate la 5.06.2015, firma Laborator și Restaurant Tic-Tac SA, având un capital subscris de 200.797,5 lei, divizat în 80.319 părţi sociale, are ca acţionari persoana juridică Agrosefag SRL din Constanţa (1%) şi persoana fizică Aurelian Soare. Administrator al firmei este Filadelfia Ionescu, numită în anul 2012. Firma are ca obiect de activitate „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.

Potrivit Monitorului Oficial al României, partea a IV-a, numărul 2021/21.IV.2015, societatea Laborator și Restaurant Tic-Tac SRL a hotărât, în cadrul unei Adunări Generale a Acţionarilor, revocarea mandatului de cenzor acordat către Florentina Carmen Drangă și Florica Dorina Soare. De asemenea, au fost numiţi cenzori titulari ai societăţii Florentina Carmen Drangă și Mihaela Cristina Frăţilă, până la data de 26 februarie 2018. Totodată, s-a prelungit mandatul cenzorului titular Florentina Tănase până la data de 26 februarie 2018. Tot atunci, s-au mai decis deschiderea și declararea punctului de lucru al societăţii situat pe strada Caraiman din Constanţa. Obiectul de activitate al societăţii s-a completat cu „dezvoltarea (promovarea) imobiliară“ și „cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii“.
La finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 938.667 de lei, un profit de 466.129 de lei și opt salariaţi.

Potrivit Datelor de la Registrul Comerţului, consultate la 5.06.2015, Filadelfia Ionescu apare ca asociat şi în SC Tomis Real Estate Imobiliare SRL. În calitate de administrator mai apare şi în SC Pescăruşul Vesel SRL şi în Prod Transports Cereals.
Aurelian Soare apare ca administrator în următoarele societăţi: Agrocristef SRL (radiată), Agromec Castelu SA (este menţionată o hotărâre AGA privind dizolvarea firmei), Beta Star SRL (radiată), Eraos SA; Fila S.H. SRL, Montana Azuga SRL, Montana Azuga SRL Filiala Predeal (radiată), Predeal Holidays SA (radiată) şi Suinprod Poarta Albă SA (radiată). De asemenea, el mai apare şi în Agrosefag SRL, unde este unic asociat, iar administrator este Sorin Spiridon Dimian, firma având ca principal obiect de activitate „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii