Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şansa unor contracte pe 10 ani Plaje sportive scoase la mezat în sezonul estival (documente)

ro

23 Jul, 2013 00:00 4216 Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral reia în această perioadă licitaţiile privind concesionarea suprafeţelor de plajă rămase nesolicitate. În perioada 24-26 iulie va avea loc cea de-a treia rundă de licitaţii, iar în perioada 31 iulie - 1 august va fi organizată a patra rundă a deschiderilor de oferte. „Interesul nostru este să închiriem toată suprafaţă de plajă şi pentru că există solicitări pe anumite tronsoane am luat decizia organizării celor două licitaţii. Deşi suntem deja în sezon estival, investitorii au şansa unor contracte pe 10 ani”, a precizat, ieri, Cătălin Anton, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.

Acesta a menţionat că deschiderea ofertelor va avea loc în primele zile, respectiv pe 24 iulie pentru cea de-a treia rundă de licitaţii şi pe 31 iulie pentru cea de-a patra rundă, ca mai apoi, timp de două zile, să aibă loc evaluarea ofertelor. Potrivit purtătorului de cuvânt al ABADL peste 90% din suprafaţa de plajă a litoralului Mării Negre a fost concesionată.

Sectoarele de plajă scoase la licitaţie la sfârşitul acestei luni sunt din Saturn, Vama Veche, Mangalia, Năvodari, Olimp, Cap Aurora şi Eforie. Potrivit lui Cătătlin Anton căutare în rândul investitorilor au plajele din Saturn, Vama Veche, Mangalia şi Năvodari, ţinând cont de faptul că în ultima perioadă au fost persoane care au solicitat ABADL informaţii cu privire la aceste zone.

Pe 24 iulie se vor licita porţiunile de plajă din Mangalia, Năvodari, Vama Veche, Cap Aurora, Eforie şi Olimp. Vorbim de 37 de sectoare de nisip, dintre care 14 de recreere şi sportive, 22 sportive şi una de recreere situată în Vama Veche, în suprafaţă de 3.383 metri pătraţi.
Licitaţia din data de 31 iulie este doar pentru zona Saturn, urmând să fie scoase la mezat şapte suprafeţe de plajă, toate cu funcţie sportivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii