Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salonul de Bunatati - Mamaia isi asteapta vizitatorii

ro

25 Jun, 2010 03:33 2593 Marime text
În cursul zilei de astăzi are loc deschiderea primei ediţii estivale a Salonului de Bunătăţi - Mamaia, în Satul de Vacanţă, lângă Roata Mare.

Expozanţii din toate colţurile ţării, din domenii alimentare cât mai variate, îşi aşteaptă vizitatorii cu preparate tradiţionale româneşti cum ar fi brânza de casă, pastrama, prăjituri, colac secuiesc, turtă dulce, covrigi, miere, produse apicole, cârnaţi, cozonaci, sarmale şi plăcinte de Maramureş. Toate aceste preparate vor face deliciul vizitatorilor constănţeni şi turiştilor din Mamaia.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii bucureşteni deja obişnuiţi cu târgurile de produse tradiţionale româneşti au fost încântaţi de brânza de Sibiu, brânza de burduf cu mărar sau busuioc, covrigii de Buzău sau de mierea cu mentă şi cu migdale.

De asemenea, nu vor lipsi nici fructele româneşti din grădinile producătorilor tradiţionali: cireşe, vişine, mere, nuci, prune uscate şi fructe de pădure. Totodată, accesoriile hand-made şi bijuteriile făcute manual sunt şi ele la loc de cinste într-o aripă specială a târgului, amenajată special pentru vizitatori.

Salonul îşi va închide porţile duminică, 27 iunie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii