Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să vezi și să nu crezi Iată de ce sunt puține locuri de parcare în Constanța!

ro

03 Jan, 2017 21:09 7571 Marime text
Municipiul Constanța duce lipsă de locuri de parcare. Dar și așa există și situații în care posibilele locuri de parcare sunt ocupate de cioturi, rămase în urma tăierii copacilor.
 
O asemenea situație a fost descoperită de noi pe bulevardul I.C.Brătianu, nr 88, Bloc SR 8B, în zona magazinului Cora. Astfel, în poze puteți vedea cum două cioturi imense blochează accesul automobilelor.
 
Șeful Serviciului de Igienă Publică şi Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Constanţa, George Coman, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța, că nu angajații serviciului au fost cei care au tăiat copacii.
 
„Mai întâi trebuie să vedem cine a tăiat cei doi copaci, trebuie să identificăm firma care a executat acele lucări. Se pare că cei doi copaci nu sunt tăiați recent“ a explicat George Coman.



Am luat legătura și cu purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana, care a promis că va reveni cu un telefon, fiind foarte ocupat la acel moment. Dar ....așa și nu a mai făcut-o. 

Ne întrebăm și noi cum este posibil într-o situație în care nu sunt locuri de parcare să rămână două cioturi de copaci care să blocheze utilizarea la capacitate maximă?.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii