Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să mă pupe-n c.." Chiru îi răspunde lui Mazăre

ro

06 Jun, 2012 03:08 2162 Marime text
Chiru_Mazare.jpgDespre primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, se pot spune multe, dar nu că nu ar fi în permanenţă omul surprizelor. De o surpriză... inedită au avut parte, în ediţia de luni a emisiunii „Sub semnul întrebării", difuzată de B1TV, jurnalistul Robert Turcescu şi invitaţii săi, printre care s-a numărat şi Christian Gigi Chiru, candidat APC la Primăria Constanţa. Concret, după ce Chiru a făcut, în contextul emisiunii, o serie de acuzaţii la adresa lui Mazăre, acuzaţii referitoare la celebrul dosar al retrocedărilor cu cântec, producătorii emisiunii au încercat, pentru a-i afla punctul de vedere, să-l contacteze şi pe edilul-şef.

Potrivit declaraţiilor lui Robert Turcescu, primarul Radu Mazăre nu a răspuns iniţial la telefon. Ulterior, el a trimis un SMS către producătorii emisiunii, cu textul „Să mă pupe-n c... toate slugile băsiste. Şi voi, şi Chiru!". Ei bine, un răspuns cu totul original. Pentru unii însă, de-a dreptul şocant.

„Obligat să roşesc"

Pe marginea declaraţiei lui Mazăre, Gigi Chiru a afirmat: „Am fost obligat să roşesc în faţa camerelor de filmat şi a invitaţilor domnului Turcescu atunci când Mazăre a înţeles să răspundă apelului venit de la B1 TV pentru a explica retrocedările de care am vorbit în emisiune printr-un SMS în care mă invită să-l pup undeva. E încă o jignire pe care ne-o aduce".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii