Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Eleva Andreea Iulia Constandin a reprezentat România la festivalul Sanremo Junior (galerie foto)

ro

12 Apr, 2011 02:20 4599 Marime text
cap_3.jpgConstănţeanca Andreea Iulia Constandin a reprezentat România la cel mai mare festival pentru copii din Europa, Sanremo Junior, care a avut loc între 5 şi 10 aprilie

Andreea frecventează de doi ani Cursul Canto „Muzică uşoară", cu profesoara Marina Scupra, la Şcoala Populară de Artă şi Meserii din Constanţa. Tânăra interpretă este şi solista corului „Armonia" din Năvodari. „Suntem foarte fericiţi că Andreea a participat la un asemenea concurs important. Ea a cântat la două secţiuni: solişti individuali şi la grupuri vocale, ca solistă a corului Armonia. La secţiunea solişti individuali, Andreea a interpretat compoziţia lui Cornel Fugaru «Copil şi înger» şi s-a clasat pe locul IV din zece ţări participante.

eleva_andreea_constandin_1.jpgLa secţiunea grupuri vocale, împreună cu corul Armonia, a interpretat melodia compozitorului constănţean George Bijacu - «An angel at night» şi au obţinut Marele trofeu", a declarat mama micuţei interprete, Laura Constandin. Andreea a început să cânte la vârsta de opt ani şi ceea ce a început ca o joacă s-a transformat într-o mare pasiune. A devenit laureata mai multor festivaluri judeţene, naţionale şi internaţionale: Ghiocelul de Argint din Bârlad, Ministar Cireşar din Bucureşti, Steluţele Mării din Constanţa, Sunetul Muzicii din Lumina, Remember din Constanţa, Mlădiţe Dunărene din Cernavodă, festivalul Volare din Târgul Neamţ. În luna decembrie 2010, Andreea a participat la show-ul televizat naţional „Academia Speranţelor", unde a obţinut Premiul de popularitate. „Este un copil cuminte, o fire veselă şi ambiţioasă, hotărâtă să ajungă cât mai sus în lumea muzicii, dar şi să-şi facă o meserie şi să exceleze şi pe plan profesional", a mai spus Laura Constandin. Andreea Iulia Constandin are 12 ani şi este elevă la Liceul Emil Racoviţă din Techirghiol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii