Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au reluat lucrările la Centrul „Jean Constantin“. Inaugurarea va avea loc până la sfârşitul anului

ro

18 Sep, 2017 00:00 2704 Marime text
După mai multe licitaţii anulate, Consiliul Judeţean Constanţa a reluat, cu fonduri din bugetul propriu, lucrările de execuţie constând în „Completări tehnice de punere în funcţiune a dotărilor ce fac obiectul Lotului 2 aferente investiţiei «Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret»“, cunoscut drept Centrul „Jean Constantin“.
 
Lucrările au fost, în sfârşit, reluate, după ce reprezentanţii Consiliului Judeţean au anunţat în repetate rânduri că edificiul nu va fi dat în folosinţă prea curând, din cauza problemelor de natură tehnică existente şi depistate pe parcurs.
Prin această achiziţie, s-a găsit, în sfârşit, soluţia tehnică de răcire a echipamentelor.

În acest sens, se vor executa următoarele tipuri de lucrări: realizarea unui gol în planşeul camerei de proiecţie, în vederea evacuării aerului cald generat de aparatul de proiecţie film; realizarea unei ventilaţii suplimentare a aerului în cabina de traduceri şi în cea de sunet şi lumini; suplimentarea unor circuite/prize în zona scenei şi a cabinei de proiecţie.
 
Valoarea lucrărilor atribuite prin contract către Improvement Construct SRL este de 36.331,34 de lei. Societatea are sediul social în Constanţa. Asociatul şi administratorul firmei este Ionel Radu, iar obiectul de activitate constă în lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii