Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au pus bazele unor viitoare parteneriate CCINA Constanţa, vizitată de o delegaţie din Turcia

ro

21 Jan, 2016 00:00 2253 Marime text
 

Ion Dănuţ Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, a primit, luni, vizita delegaţiei din Beylikdüzü, Turcia. Grupul, compus din opt reprezentanţi ai municipalităţii, a fost condus de Ekrem Imamoğlu, primarul din Beylikdüzü.
 
În vizita la CCINA, delegaţia din Turcia a fost însoţită de Sezen Leventoğlu, ataşatul comercial al Republicii Turcia la Constanţa, şi de reprezentanţi ai comunităţii musulmane constănţene. Ion Dănuţ Jugănaru a prezentat sistemul camerelor de comerţ din România, dar şi activitatea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, specificând faptul că o preocupare importantă este atragerea de investitori străini în judeţ.


 
Printre subiectele abordate mai amintim oportunităţile de afaceri din judeţul Constanţa, Portul Constanţa, care are o importanţă deosebită atât ca port maritim, cât şi ca port fluvial. Directorul CCINA a promis delegaţiei aflate în vizită că se va implica şi pe viitor în atragerea de investitori din Republica Turcia în judeţul Constanţa, dar şi în organizarea comună a unor expoziţii, parteneriate şi întâlniri bilaterale B2B între firme constănţene şi societăţi din Turcia. În acest sens, Jugănaru a lansat invitaţia ca reprezentanţii municipalităţii din Beylikdüzü să se reîntoarcă la Constanţa cu o delegaţie de oameni de afaceri turci, pentru stabilirea de contacte şi găsirea de parteneri în rândul companiilor constănţene. Întrevederea s-a încheiat cu exprimarea reciprocă a deschiderii şi disponibilităţii pentru o colaborare eficientă pe viitor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii