Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lansat site-ul de promovare a destinatiilor turistice pe internet (galerie foto)

ro

04 Jun, 2010 03:59 2400 Marime text
mamaia_360.jpgÎn cursul zilei de ieri, Hotelul del Mar din staţiunea Mamaia a găzduit lansarea oficială a website-ului www.mamaia360.ro, o premieră mondială în promovarea unei destinaţii turistice pe internet.

La eveniment au participat viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, Niculae Nejloveanu, patronul restaurantului Balada Nej, Corina Martin, preşedintele ANAT, Nicolae Bucovală, preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, precum şi Sorin Munteanu, secretar de stat.

Proiectul reprezintă investiţia exclusiv privată a companiei IPIX România, lider mondial în imagine la 360 de grade. „Este o premieră mondială acest proiect, care a durat numai trei ani. Este un lucru bun pentru staţiunea Mamaia. În acest proiect sunt cuprinse 30 de hoteluri", a declarat Bucovală.

Valoarea proiectului se ridică la 450.000 de euro. Avantajele pe care le aduce website-ul www.mamaia360.ro potenţialilor turişti constau în transparenţa ofertei staţiunii, în posibilitatea rezervării online, direct în sistemul de rezervări al hotelurilor din Mamaia, dar şi în evaluarea combinaţiei inedite vacanţă - distracţie în cea mai populară staţiune a litoralului românesc.

Reality-show pe internet

Proiectul include, de asemenea, concursul „Vacanţe gratis la Mamaia", care se va desfăşura în perioada 7 iunie - 1 septembrie a.c. Astfel, 100 de persoane vor petrece o vacanţă de şapte zile în staţiunea Mamaia în acest sezon estival. Săptămânal, vor fi oferite cinci vacanţe gratuite pentru câte două persoane, prin tragere la sorţi care va fi de asemenea transmisă live pe internet începând cu 21 iunie.

Mai mult decât atât, cei 100 de câştigători ai concursului vor deveni protagoniştii primului reality-show realizat în staţiunea Mamaia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii