Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ruşine mare la CJC Tusac, Mariana Mircea şi Bocai, primari în funcţie...pe site-ul Consiliului Judeţean

ro

07 Sep, 2012 01:00 2821 Marime text
tusacsimircea-ClaudiuTusac004.jpgLa aproape trei luni de zile de la alegerile locale, pe site-ul instituţiei Consiliului Judeţean Constanţa încă mai figurează în calitate edili cu acte în regulă. Mihai Claudiu Tusac, Mariana Mircea, Dumitru Bocai, Gheorghe Cojocaru, Gelu Iordache, Cati Hristu, Vasile Băjan sau Valer Iosif Mureşan sunt prezentaţi ca primari ai localităţilor pe care nu le mai conduc după ce au pierdut alegerile din 10 iunie.

tusacsimircea-MarianaMircea.jpgPentru fotoliul de edil în Cernavodă, lupta a fost destul de strânsă, dar cel care a învins-o pe Mariana Mircea este liberalul Gheorghe Hânsă. Surpriză de proporţii şi la Mangalia. Cristian Radu a reuşit să-i sufle scaunul lui Claudiu Tusac, după repetarea scrutinului. La Ovidiu, fostul edil şef Ovidiu Bocai a pierdut în faţa contra-candidatului de la Partidul Social Democrat, George Scupra. PDL a pierdut şi la Murfatlar, unde locul lui George Cojocaru a fost luat de Valentin Saghiu iar Anca Belu a devenit primar al comunei Mihail Kogălniceanu în defavoarea social-democratului Mureşan. PNŢCD a câştigat un singur mandat, la Târguşor, prin candidatul Dumitru Dragu. Uniunea pentru progresul României are, şi ea, un primar după aceste alegeri. Este vorba despre Dorinela Irimia, din Saraiu.

Cristian Moldoveanu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa susţine că site-ul instituţiei este administrat şi reactualizat de Compartimentul de Informatizare al Consiliului. Doar că majoritatea angajaţilor s-au aflat în intervalul aprilie-septembrie 2012 în concedii de odihnă, acesta fiind motivul nereactualizării informaţiilor pe pagina de internet a Consiliului Judeţean Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii