Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rude, politicieni, oameni de afaceri şi foşti colegi Lista completă a constănţenilor participanţi la nunta Elenei Băsescu

ro

04 Sep, 2012 01:00 10003 Marime text
nunta1.jpgLa nunta fiicei preşedintelui Traian Băsescu au fost prezenţi peste opt sute de invitaţi din toată ţara: rude, prieteni, politicieni, oameni de afaceri, vecini. Din Constanţa, pe lângă rude, la nunta mezinei preşedintelui au băut, mâncat şi dansat atât politicieni, cât şi oameni de afaceri.

Primul pe lista invitaţilor de la malul mării a fost Mircea Băsescu, fratele preşedintelui. Acesta a fost prezent la petrecere cu soţia sa Doiniţa şi copiii Raluca şi Dragoş.

nunta2.jpgLa petrecere au mai ajuns preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru cu soţia, deputatul Maria Stavrositu cu soţul, deputatul Zanfir Iorguş cu soţia, Ambroziu Duma, director de Exploatare în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime, Dorel Onaca, consilierul constănţean al preşedintelui Băsescu, finii cuplului prezidenţial, Ferodin şi Narciz Amza. Printre petrecăreţi a fost prezenţi şi doi oameni de afaceri de la malul mării: Gheorghe Bosânceanu şi Corneliu Idu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii