Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rotalianul.com Ferrara. român de 37 de ani lovit de o mașină, moare în spital la scurt timp după internare

ro

01 Oct, 2017 15:49 2549 Marime text
Un bărbat român în vârstă de 37 de ani, rezident în localitatea San Bartolomeo din provincia Ferrara, a decedat în această noapte la spitalul din Cona unde a fost internat de urgență după ce a fost lovit de o mașină.
 
Tragicul accident a avut loc în jurul orei 3.00 din această dimineață de 1 octombrie 2017, pe via Imperiale din localitatea menționată mai sus. Conaționalul nostru petrecuse o seară cu prietenii într-un bar din fracțiunea Gallo și a decis să se întoarcă acasă pe jos dar această alegere i-a fost fatală.
 
În timp ce se îndrepta spre casă prin întunericul de pe via Imperiale, bărbatul a fost lovit puternic de un automobil, impactul provocându-i răni foarte grave. Șoferul automobilului s-a oprit și a chemat imediat o ambulanță iar bărbatul român a fost transportat de urgență la spitalul Sant’Anna din Cona. Din nefericire, toate încercările medicilor de a salva viața conaționalului nostru au fost în van iar bărbatul a murit la puțin timp după ce a fost internat.
 
La locul accidentului s-au prezentat carabinierii din Ferrara pentru a investiga circumstanțele în care a avut loc accidentul. La momentul accidentului nu erau prezenți martori, relatează ziarul online Estense.com.
 
Bărbatul român lasă în urma sa o soție îndurerată care locuia cu el în localitatea San Bartolomeo.
 
Articol preluat de pe ​www.rotalianul.com
Sursa foto: Google Maps
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii