Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Racing Challenge a eliberat pilotul din iubitorii de viteza (galerie foto)

ro

09 Aug, 2010 02:06 1820 Marime text
RRC_Constanta_des.jpgSâmbătă, în parcarea City Park Mall, a avut loc prima semifinală a competiţiei Rompetrol Racing Challenge.

La startul competiţiei s-au aliniat zece curajoşi care au dorit să-şi demonstreze talentele de piloţi de curse: Mihai Draghici de 30 ani din Bucureşti, Florin Petrişor de 36 ani din Cluj, Adi Zaharia de 30 ani din Cluj, Ionuţ Bogdan Ciobanu de 30 ani de Piteşti, Radu Necula de 26 ani din Bucureşti, Cătălin Păscaru de 25 ani din Târgovişte, Tudor Georoceanu de 20 ani din Braşov, Liviu Cană de 20 ani din Câmpulung Muscel, Cosmin Plumb de 21 ani din Comarnic şi Costi Stratnic de 35 ani din Piteşti.

RRC_Constanta_8_of_13_.jpgDupă prima manşă a competiţie, piloţii de raliu Bogdan Marişca, la volanul unui Subaru Impreza, şi Danny Ungur au oferit publicului demonstraţii de pilotaj. Pasionată de caii putere, prezentatoarea TV Roxana Ciuhulescu „s-a dat" alături de Ungur în Mitsubishi-ul său Evo 9. Evenimentul s-a finalizat cu un concert susţinut de Andreea Bănică şi de Dragoş Moştenescu, care l-a imitat pe Elton John. Întregul show a fost prezentat de Emil Matache. În paralel cu semifinala de la Constanţa, pe website-ul competiţiei s-au înscris concurenţii pentru semifinala de la Timişoara, care va avea loc pe 21 august. Cea de-a treia semifinală va avea loc la Cluj pe 11 septembrie. Concurenţii care nu s-au calificat pentru Constanţa se pot înscrie pentru oricare dintre etapele următoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii