Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revoltă pe Facebook. Tânără din Constanţa, mesaj cu privire la condiţiile din microbuze

ro

27 Jan, 2017 23:13 11713 Marime text
O tânără din Constanţa a postat, pe Facebook, un mesaj cu privire la condiţiile din microbuzele 304 şi 312.

„Dragă patron de maxi-taxi (304 și 312), îți mulțumesc pentru experiențele prin care trec aproape zilnic. Dimineața primul microbuz (304) este full. Nu ai loc să arunci un ac, abia poți respira. Mașinile sunt vechi. (...) Te invit dimineața și seara să te deplasezi și tu cu mijlocul tău de transport pe care îl deții. (...) Cum e să pleci la muncă și să riști să nu mai ajungi? E oribil! E neplăcut! (...) Dimineață la 6:08 microbuzul 304 a luat foc..... Aștept reacția primarului, reacția poliției, a IT-ULUI, OPC-ULUI dar și reacția patronului firmei de transport persoane!”, a scris, pe Facebook, astăzi, 27 ianuarie, Roxana T.

 
De menţionat că, în urma incidentului de dimineaţă, niciun pasager nu a fost rănit, potrivit ISU Dobrogea.
 
Am încercat să obţinem puncte de vedere, inclusiv de la primarul Decebal Făgădău, în cazul în care le vom primi, le vom publica în cel mai scurt timp.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • C.lili 29 Jan, 2017 23:49 Dar nu exista autobuze??? De ce mergeti in continuare cu acele microbus?
  • Mirela U 28 Jan, 2017 20:43 Situația este asemănătoare Ruta Constanta-Negru Vodă,Independenta,Biruinta.Zilnic aglomerație.
  • Simona Ardeleanu 28 Jan, 2017 15:24 Draga mea, ceea ce spui tu nu e ceva nou. Vino pe ruta Ovidiu-Constanța sau Ovidiu-Năvodari. Noi deja ne-am resemnat. Nu-i normal, dar cu cine să te lupți? Taxatorii îți spun" dacă nu-ți convine coboară" , noi ne călcăm înainte unii pe alții în picioare, gravidele primesc în continuare pumni în burtă și circulă fără să aibă loc pe scaune, dimineața mergem pe scară, șoferii dacă au chef opresc în stație, dacă nu - nu patronii de microbuze se știu ei care obțin licență la Consiliu și actualii lideri n-au ce să facă, aruncă cu banii în Primăriile localităților pe unde trec, își mângâie între timp satisfăcuți buzunarele umflate, primarii promit în campanie reintroducerea autobuzelor pe rutele mai sus-menționate. iar călătorii care au ghinionul să nu aibă autoturisme sunt bătaia de joc s microbuziștilor și a șoferilor celor câteva autobuze! Dar noi am intrat în Europa și suntem în secolul XX, nu? Așa că mergem tot înainte în aceleași condiții! Poate până om ieși la pensie s-or reintroduce doar autobuze Ovidiu-Constanța să decongestioneze puțin traficul către Năvodari. Speranța moare ultima!
  • Nicola 28 Jan, 2017 12:57 Incercati sa luati legatura si cu cei care dau avizele de functionare acestor MAXI-TAXI FANTOMA sau COSCIUGE OE PATRU ROTI.Sunt foarte bune liniile pe care le ofera dar sincer calitatea este jalnica atata a Microbuzelir cat si a unor sofeti.