Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţeaua de termoficare din Cernavodă, în plin proces de extindere

ro

20 Apr, 2017 00:00 2705 Marime text
Administraţia locală de la Cernavodă continuă şi anul acesta lucrările de extindere a reţelei de termoficare, astfel încât toţi locuitorii oraşului să beneficieze de apă caldă şi căldură în condiţii civilizate.
 
Începând cu 24 aprilie, Primăria Cernavodă demarează noi lucrări aferente proiectului „Extindere a reţelei de termoficare“, ai căror beneficiari vor fi, de această dată, peste 2.000 de gospodării din oraş. În cadrul proiectului, spune Marian Iordache, consilierul primarului oraşului Cernavodă, Liviu Cristian Negoiţă, cele peste 2.000 de gospodării vor fi racordate la sistemul de alimentare cu agent termic şi la reţeaua de canalizare. Lucrările vor dura trei luni, timp în care vor fi săpate şanţuri, se vor monta ţevi, va fi înfiinţată reţeaua de canalizare şi vor fi realizate branşamente individuale. „Ne cerem scuze locuitorilor oraşului Cernavodă pentru disconfortul care va fi creat de lucrările ce vor începe la 24 aprilie“, a transmis locuitorilor Marian Iordache.
 
Acesta a mai precizat că valoarea proiectului este de 21 de milioane de lei. „Proiectul are o valoare de 21 de milioane de lei. Suma de 14 milioane de lei a fost alocată de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, iar suma de 7 milioane de lei este contribuţia Primăriei Cernavodă“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Marian Iordache, consilierul primarului Liviu Cristian Negoiţă. 
 
Proiectul „Extinderea reţelei de termoficare“ este o investiţie profitabilă pentru locuitorii oraşului Cernavodă, având în vedere că administraţia publică locală a reuşit să obţină finanţări de milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii