Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restrictii permanente de viteza la Lazu

ro

28 Jun, 2010 03:08 2252 Marime text
cap_2.jpgDacă până acum conducătorii auto care traversau Lazu puteau să apese acceleraţia până la 50 de kilometri/oră, de mai multe zile încoace, de când s-au montat parapete, restricţia a ajuns la 30 de kilometri pe oră.

Chiar dacă limitarea la 50 de kilometri pe oră nu era cu nici un chip respectată, cu greu ne vine a crede că şoferii vor fi în măsură să respecte o restricţie şi mai mică. Cu atât mai mult cu cât mulţi dintre conducătorii auto rulau cu cel puţin 100 de kilometri la oră, este greu de presupus că limitarea va fi pusă în practică. Nu este exclus ca în condiţiile în care şoferii nu sunt familiarizaţi cu noua restricţie, amenzile să ia amploare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 28 Jun, 2010 16:23 Nu este o decizie luata pentru siguranta circulatie,din acest punct de vedere fiind de departe cea mai aberanta,ingreunand fluidizarea circulatiei si,implicit,crecand riscul de accident,ci pentru marirea bugetului local odata cu cresterea numarului de amenzi aplicate,fiind foarte bine stiut faptul ca acela este un tronson pe care cu greu se poate respecta o astfel de viteza,cat si faptul ca sumele obtinute merg la bugetul localitatii! Mentalitate idioata,pe buzunarul contribuabilului! De ce nu ar mari viteza,pentru a se scurta timpul de asteptare al transportatorilor?! Departe de unii o asa mentalitate!! :))
  • Vasile 28 Jun, 2010 12:16 Nu ar fi mai bine cu 10 km/ora ?