Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Responsabilitate socială (video)

ro

01 Dec, 2010 02:31 5875 Marime text
Violenta_in_familie_1.jpgA crescut îngrijorător numărul cazurilor de violenţă în familie. Copiii maltrataţi de părinţi sunt subiectul unei campanii lansată de poliţiştii constănţeni. Scopul acesteia vizează în primul rând creşterea gradului de implicare a populaţiei în semnalarea cazurilor de încălcare a drepturilor copilului, la telefonul 116 111.

Violenta_in_familie_3.jpgCel mai recent caz este al unui bebeluş de numai opt luni care a ajuns în comă la spital, după ce a fost bătut de tatăl său. Oamenii legii spun că astfel de cazuri sunt extrem de frecvente în ultima perioadă, motiv pentru care desfăşoară o campanie prin care se încearcă implicarea oamenilor în semnalarea cazurilor de abuzuri comise asupra copiilor.

Un alt proiect al poliţiştilor a ajuns însă, la final. Campania SUNT CORECT desfăşurată în parteneriat cu Asociaţia Sudenţilor şi Medicilor Voluntari a avut ca scop informarea minorilor despre riscurile la care se expun atunci când comit infracţiuni şi de asemenea implicaţiile sociale ale săvârşirii unei fapte penale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii