Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reporteri in devenire (video)

ro

02 Nov, 2010 00:00 1951 Marime text
intalnire_prefect.jpgStudenţii de la jurnalism s-au întâlnit astăzi cu prefectul judetului Constanta, Claudiu Iorga Palaz. Ziariştii de mâine au aflat direct de la sursă ce presupune munca reprezentantului guvernului în teritoriu. A devenit deja o tradiţie ca, la început de an, bobocii de la jurnalism să viziteze prefectura.
Dicutiile purtate cu reprezentantul guvernului în teritoriu nu au facut decat sa ii convinga pe tineri ca au ales cea mai buna facultate . Jurnaliştii sunt foarte bine informaţi , iar la fiecare pas stiu ce se intampla in orasul lor . Prefectul Claudiu -Iorga Palaz nu a evitat sa le dea si cateva sfaturi in ceea ce priveste meseria de jurnalist.

Chiar daca sunt la inceput de drum , studentii s-au comportat ca niste adevarati reporteri, iar prefectul i-a tratat ca atare si le-a raspuns la fiecare intrebare.

Despre prima lor zi ca reporteri , tinerii spun ca a fost usoara , insa sunt constienti ca pentru a avea o cariera in jurnalism trebuie sa muncească mult . Studentii au fost insotiti si de profesorii care i-au pregatit cum nu se putea mai bine pentru prima lor stire . Dupa o serie de intrebari adresate reprezentantului guvernului în teritoriu, viitorii jurnalisti vor trebui acum sa se apuce de treaba .
Prefectul a tinut sa le povesteasca elevilor si putin despre judetul nostru , iar curiozitatile viitorilor jurnalisti nu au intarziat sa apara. Asa se face ca studentii au reusit sa smulga si o promosiune de la prefect. Cat de curand vor pleca intr-o mica excursie pentru a descoperi frumusetile Dobrogei . Aflat la cea de-a doua intalnire cu tinerii , prefectul a putut face si o comparatie intre studentii de anul trecut si cei de anul acesta .

O experienta de neuitat, astfel au catalogat studenţii întâlnirea cu prefectul judeţului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii