Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regina se marita cu producatorul Ducu Ion

ro

14 Jan, 2009 14:15 15959 Marime text
diana2.jpgDiana Dumitrescu, frumoasa actriţă a televiziunii Acasă, a fost cerută în căsătorie chiar în noaptea de Revelion, în Maldive de iubitul său Ducu Ion, producătorul serialului „Îngeraşii” şi „Doctori de mame”.

În emisiunea lui Cabral şi a lui Mircea Solcanu, Diana a izbucnit în lacrimi de bucurie. Le-a povestit colegilor săi de la Acasa Tv că “noaptea de Revelion a fost magică”. “După ce am fost la restaurant cu părinţii iubitului meu şi cu prietenii noştri, imediat după miezul nopţii, am ieşit cu Ducu pe terasa camerei noastre, unde ne aştepta o masă plină cu flori, şampanie şi lumânări. M-a invitat să mă aşez la masă, iar eu credeam că vrea să sărbătorim doar noi doi, nu am bănuit nici o clipă ce va urma.

A fost uimită, dar a acceptat imediat propunerea lui Ducu
După ce am desfăcut şampania şi ne-am urat „Un an nou fericit”, mi-a pus o întrebare foarte ciudată: „Oare ce flori sunt cele de pe masă?” Am început să caut şi am descoperit sub ele o cutie, unde se afla inelul. Mi-a fost frică să o deschid, a făcut-o el şi m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui. Iar eu am spus „Da” imediat şi am început să ţip şi să plâng de fericire”, a povestit Diana. “Apoi am fugit la părinţii lui şi mi-am sunat familia să o anunţ. De atunci, parcă nu mai sunt eu, încă plutesc de fericire”, adaugă protagonista telenovelei “Regina”. Vacanţa celor doi îndrăgostiţi a fost superbă, plină de momente inedite, scufundări, cine romantice, plajă şi odihnă pentru a reveni pe platourile de filmare cu bateriile încărcate.

Povestea de dragoste a împlinit un an şi  jumătate
Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, producătorul serialelor “Îngeraşii” şi “Doctori de mame”, sunt împreună de un an şi jumătate şi la scurtă vreme după ce au devenit un cuplu s-au hotărât să se mute împreună. Ducu e fiul Ruxandrei Ion, Managing Director la Promance International, compania producătoare a telenovelelor de la Acasă TV, iar Diana este una dintre cele mai noi descoperiri făcute de Acasă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii