Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regia întoarce armele? Soti Cable Neptun, adusă în faţa instanţei pentru redevenţe neachitate către RAEDPP Constanţa (document)

ro

19 May, 2015 00:00 2946 Marime text
Problemele financiare par să se ţină scai de firmele omului de afaceri Sorin Strutinsky. Fiscul anunţa, în urmă cu puţin timp, organizarea unor licitaţii pentru vânzarea bunurilor societăţii Conpress Group SRL, firma veterană deţinută de Radu Ştefan Mazăre, primarul suspendat al municipiului Constanţa, defunctul Mihail Gheorghe Cârciog, Sorin Gabriel Strutinsky şi Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa. Printre spaţiile scoase la mezat se numără şi cele din bulevardul Mamaia nr. 296, acolo unde funcţionează, printre altele, redacţiile Telegraf şi TV Neptun.
 
Acum, încă o datorie a Soti Cable Neptun iese la iveală. Pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat un dosar având ca obiect „acţiune în răspundere contractuală pretenţii“. Reclamantul estre Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa, iar pârât, Soti Cable Neptun. Primul termen de judecată este stabilit pentru luni, 25 mai, de la ora 13.30. Potrivit directorului general al RAEDPP Constanţa, Mădălina Moţăţăianu, este vorba despre un debit al firmei către regia constănţeană. „Este o cerere pentru recuperarea unui debit aferent unui spaţiu pe care cei de la Soti l-au avut închiriat de la noi. Nu au fost achitate redevenţele pe acel spaţiu în ultimele luni de folosinţă. De aceea, noi nu am mai aşteptat şi i-am acţionat direct în instanţă pentru recuperarea acestei datorii restante“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Mădălina Moţăţăianu, directorul RAEDPP Constanţa.
 
Citeşte şi:
Conpress Group, firma veterană a lui Mazăre și Constantinescu, la ananghie: Fiscul vinde sediile Soti Cable și Telegraf la licitație
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii