Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Rechinii Albi“ au un nou comandant. Locotenent colonel Ciprian Balica a preluat comanda Batalionului 341 Infanterie “Constanţa” (galerie foto)

ro

04 Nov, 2017 11:55 7762 Marime text
Joi, 2 noiembrie a.c, la sediul Batalionului 341 Infanterie “Constanţa” a avut loc ceremonia militară organizată cu prilejul predării - primirii funcţiei de comandant de batalion.

Activitatea a debutat cu primirea raportului de către comandantul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești", colonel Dorin Toma, trecerea în revistă a formaţiei, urmată de intonarea imnului naţional. Ulterior, s-a dat citire ordinului de numire în funcţia de comandant al Batalionului 341 Infanterie “Constanţa”, a locotenent colonelului Ciprian Balica. Noul comandant al batalionului a preluat comanda şi Drapelul de Luptă de la colonelul Liviu Necula, care a fost numit în funcţia de şef de stat major la Brigada 9 Mecanizată "Mărășești".

În cuvântul său, comandantul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești" a urat succes celor doi ofiţeri în activităţile pe care aceştia le vor desfăşura în noile funcţii. Activitatea militară s-a încheiat cu defilarea efectivelor participante la ceremonial.

Locotenent colonelul Ciprian Balica, şef al Promoţiei 120 „Mărăști Mărășești, Oituz - 100” a Universității Naţionale de Apărare „Carol I, s-a născut la data de 11 iulie 1975 în localitatea Turnu-Măgurele, judeţul Teleorman. 

Sursa foto: Facebook/Brigada 9 Mecanizată Mărășești
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii