Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanța va primi, fără plată, două autoturisme de la CJC (document)

ro

04 Dec, 2014 00:00 2050 Marime text


Consiliul Județean Constanța a aprobat transmiterea fără plată a două autoturisme către Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.


Potrivit Hotărârii de Guvern cu numărul 841/1995, pot fi transmise fără plată orice fel de bunuri aflate în stare de funcționare, indiferent de durata de folosință, dacă acestea nu mai sunt necesare instituției publice care le are în administrare, dar care pot fi folosite în continuare de altă instituție publică sau dacă, potrivit reglementărilor în vigoare, instituția nu mai are dreptul să utilizeze bunul respectiv.

„Există o decizie care spune că noi, Consiliul Judeţean Constanţa, nu putem avea mai mult de 6 autoturisme. De aceea, autovehiculele pe care le avem în plus avem dreptul să le dăm, cu titlu gratuit, altor instituţii subordonate. Am dat şi la Teatru, şi la Delfinariu. Acum dăm două maşini la RAJDP. Sunt două mașini vechi pe care noi şi aşa nu le mai foloseam. Le dăm Regiei de Drumuri să le folosească cum vor, cum au nevoie“, a declarat vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJC, Cristinel Dragomir. Mărcile autoturismelor care vor fi donate sunt Skoda Superb și Opel Combo.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii