Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJDP Constanţa se pregăteşte pentru deszăpeziri (document)

ro

09 Dec, 2016 00:00 2286 Marime text
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa caută un agent economic care să-i furnizeze sare industrială şi nisip de râu. Contractul ce urmează a fi încheiat de regie vizează „furnizare sare industrială şi nisip de râu 0-4 mm pentru preparare material antiderapant necesar pentru combaterea lunecuşului pe drumurile judeţene şi comunale aflate în administrarea RAJDP Constanţa“.
 
Conform caietului de sarcini, în sezonul rece 2016-2017, pentru cele patru secţii ale regiei - Băneasa, Secţia Sud, Cuza Vodă şi Secţia Nord -, RAJDP Constanţa are nevoie 135 de tone de sare şi 4.500 de tone de nisip de râu 0-4 mm. „Livrarea şi transportul produselor se vor face periodic de către furnizor, în urma comenzilor emise de către autoritatea contractantă“, se menţionează în caietul de sarcini. Tor aici se specifică faptul că materialele achiziţionate vor fi transportate în secţiile Hârşova, Băneasa, Cuza Vodă, Tariverde, Topraisar şi Agigea.
 
Durata acordului-cadru este de şase luni de la data atribuirii contractului, iar valoarea estimată fără TVA pe care RAJDP Constanţa este dispusă să o plătească pentru materialele furnizate este de 598.500 de lei. Suma este prevăzută astfel: pentru sarea industrială, 418.500 de lei, iar pentru nisipul de râu, 180.000 de lei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii