Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP cauta firma pentru intretinerea spatiilor verzi

ro

12 Apr, 2010 02:31 1028 Marime text
Regia Autonomă pentru Exploatarea Domeniului Public şi Privat, cea căreia i-au fost date în administrare şi întreţinere două parcuri „Ţara Piticilor" din municipiu, plus terenurile de sport, şi Gravity Park-ul din Tăbăcărie, pune la bătaie 243.891,88 de lei pentru amenajarea şi întreţinerea a patru parcuri de distracţii şi terenuri de sport din municipiul Constanţa. Contractul urmează să fie derulat începând cu luna mai până la sfârşitul anului.

Potrivit invitaţiei numărul 246785, publicată în 9 aprilie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, contractul face referire la amenajarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din incinta parcului de distracţii tip „Tara Piticilor" situat în Parcul Tăbăcărie, parcul „Tara Piticilor" şi terenul de sport situate pe Aleea Nalbei dar şi cele de pe bulevardul I.C.Brătianu şi pista rolleri, skateri, biciclişti şi a funcţiunilor conexe a Gravity Park-ului din parcul Tăbăcărie. Serviciile de administrare şi întreţinere a parcului de distracţii „Ţara Piticilor" şi a terenurilor de sport de pe strada Nalbei şi strada IC. Brătianu, dar şi a pistei de rolleri „Gravitty Park", au trecut în administrarea RAEDPP Constanţa în urma unui proiect de hotărâre admis de aleşii locali anul trecut, în luna mai.

Ofertele se pot depune până la data de 20 aprilie, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc pe 21 aprilie începând cu ora 10.00. Ofertanţii trebuie să plătească o garanţie de participare de 4.500 de lei.

Firma care va fi desemnată câştigătoare trebuie să ţină cont de respectarea întocmai a prevederilor caietului de sarcini dar şi de livrarea unui anumit număr de plante pentru amenajarea parcului: 34.675 bucăţi de tagetes, salvie şi petunii, 6.400 de bucăţi canna indica, 100 de bucăţi de liliac şi 50 bucăţi cotoneaster horizontalis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii