Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, chemat de tinerii pesedişti la bal de Dragobete

ro

26 Feb, 2013 22:33 2966 Marime text
bal_psd_Ioan_Rasauteanu.jpgOrganizaţia Municipală a TSD Constanţa va organiza, pe 6 martie, „Balul de Dragobete". Acţiunea va avea loc fie într-un club din Constanţa, fie în staţiunea Mamaia, însă tineretul pesedist tomitan nu a dorit să dezvăluie încă numele clubului. Potrivit declaraţiilor liderului Organizaţiei Municipale a TSD Constanţa, Costin Răsăuţeanu, la eveniment vor fi invitate aproximativ 1.500 de persoane, membri din organizaţiile de tineret comunale, orăşeneşti şi municipale din judeţul Constanţa. Pe lângă aceştia, la bal sunt aşteptaţi să participe preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, Radu Mazăre, consilierii locali şi consilierii judeţeni PSD, precum şi alţi social democraţi constănţeni cu funcţii în partid. Prin acest bal, TSD Constanţa îşi propune, conform explicaţiilor lui Costin Răsăuţeanu, „promovarea culturii, a valorilor şi a tradiţiilor româneşti".

Preşedintele Organizaţiei Municipale a TSD Constanţa a menţionat că acest bal include şi câteva premii. Premiul I constă într-un weekend la munte oferit unui cuplu, premiul II - o cină la un restaurant, iar premiul III - un abonament de o lună la o sală de fitness. Răsăuţeanu a precizat ca va exista, de asemenea, un premiu de popularitate.

Cine va suporta financiar Balul de Dragobete? Ei, bine, preşedintele TSD Constanţa a afirmat că acţiunea va fi organizată „din efortul tinerilor social democraţi". El nu a putut însă să indice o sumă, fie ea şi estimativă. Cât despre numărul membrilor TSD Constanţa, acesta este, aşa cum susţine Costin Răsăuţeanu, „mare". Cât de mare? „În jur de 6.000 de membri, dar oricum suntem în curs de reactualizare a numărului de membri", a conchis liderul tineretului pesedist din municipiul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii