Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punct de lucru al societatii furnizoare de gaze de la Mangalia

ro

05 Jun, 2009 01:39 6723 Marime text
ivan_si_tusi-_ptr_inaugurare_gaze.jpgSocietatea Megaconstruct, cea care va furniza, la Mangalia, gaze naturale consumatorilor ce doresc să se racordeze la sistemul de alimentare cu gaz, şi-a inaugurat punctul de lucru. Acesta se află pe strada Ştefan cel Mare nr. 8A.

Cătălin Ivan, directorul general al Megaconstruct SA, ne-a declarat că investiţia totală pe care o va face firma la Mangalia este de 7,2 milioane de euro. În prezent, proiectul de introducere a gazelor la Mangalia se află în faza incipientă: cea de proiectare, de obţinere a autorizaţiilor de construcţie, de obţinere a avizelor etc, această primă etapă având drept termen de trei luni, începând de la demararea sa, în februarie 2009. 

inaugurare_sediu_gaze.jpg„Potrivit graficului, în lunile februarie - martie 2010 putem spune că vor exista primii clienţi care vor beneficia de gaze. Deocamdată, la punctul de lucru inagurat astăzi, angajaţii societăţii vor putea oferi informaţii referitoare la distribuţia de gaze, vor primi cereri de la cei interesaţi privind branşarea la reţeaua de alimentare cu gaz a oraşului şi vor asigura consultanţa pentru soluţii de încălzire individuală a locuinţelor pe bază de gaz metan", ne-a declarat Cătălin Ivan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii