Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Publicitate pentru drumul transfrontalier Dobromir - Krushari

ro

04 Jul, 2011 01:50 1932 Marime text
Administraţia locală a comunei Dobromir, condusă de primarul Iusein Visel, a demarat procedura de achiziţie pentru servicii de publicitate şi informare pentru proiectul „Drum transfrontalier Dobromir - Krushari".

Investiţia este finanţată prin Programul Operaţional de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007 - 2013, Axa prioritară 1 - Accesibilitate - Îmbunătăţirea mobilităţii şi accesului la infrastructura de transport, informaţii şi comunicaţii în regiunea transfrontalieră, Domeniul Major de Intervenţie 1.1 - Îmbunătăţirea infrastructurii de transport. Obiectivul general al proiectului este diversificarea legăturilor între comunităţile locale din

regiunea transfrontalieră româno-bulgară şi implicarea acestora într-un proces comun de dezvoltare durabilă socio-economică. Investiţia prevede reabilitarea şi modernizarea a 15,82 km de drum, în vederea îmbunătăţirii accesului la infrastructura de transport în zona transfrontalieră şi facilitarea mobilităţii bunurilor şi persoanelor. De asemenea, proiectul urmăreşte punerea în valoare a obiectivelor turistice din zona de graniţă pentru dezvoltarea economico-socială a celor două comunităţi.

Bugetul total al proiectului este de 6.129.383,30 euro, din care

3.106.905,00 euro vor reveni liderului de proiect - comuna Dobromir, iar 3.022.478,30 euro partenerului doi - localitatea Krushari, Bulgaria.

Potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea estimată a contractului de publicitate şi informare este de 114.118 lei, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Deschiderea ofertelor pentru acest contract de servicii este programată să aibă loc pe 15 iulie, începând cu ora 11.30, la sediul Primăriei Dobromir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii