Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Protest în Piața Victoriei din București. Acțiuni de protest au loc în mai multe orașe din țară și străinătate

ro

26 Nov, 2017 18:59 1795 Marime text
Peste 1.500 de manifestanți s-au adunat duminică seara în Piața Victoriei, pentru a protesta împotriva schimbării legilor justiției, informează Agerpres.ro 
  
Oamenii scandează ''Justiție, nu corupție'', ''PSD, ciuma roșie'' și ''Demisia'' și poartă pancarte pe care scrie ''Toți pentru Justiție''.
 
Circulația pe Bulevardul Kiseleff a fost oprită.
 
Protestele au fost anunțate pe facebook, în București și în alte județe din țară, dar și la Milano, Zurich, Birmingham și Paris. 42 de grupuri civice și organizații neguvernamentale, precum și confederațiile sindicale Blocul Național Sindical și Cartel Alfa au făcut un apel și au chemat oamenii să ceară în stradă retragerea legilor Justiției, respingerea în Parlament a Ordonanței privind modificarea legislației fiscale, demisia Guvernului și a președinților Camerei Deputaților și Senatului. 

UPDATE. ora 19.15

Circulația rutieră a fost restricționată, duminică seara, pe Șoseaua Kiseleff, între strada Arhitect Ion Mincu și Piața Victoriei, ca urmare a protestului organizat de mai multe organizații neguvernamentale și confederații sindicale.

Sursa: Agerpres.ro

Sursa foto: Facebook/Rezistentii din Piata Victoriei

Imagini live pe: Facebook ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii