Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul Respect continuă Primăria Constanţa, licitație pentru atribuirea contractului pentru imprimarea tichetelor valorice (document)

ro

03 Jan, 2017 00:00 4741 Marime text

Serviciul Public de Asistență Socială Constanța anunță organizarea unei licitații pentru atribuirea contractului „ Servicii de imprimare și asigurarea functionalității și securitășii tichetelor valorice, precum și de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscriși în programul RESPECT“. Valoare estimată a contractului este de 560.000 de lei fără TVA, bani de la bugetul local pentru un contract care va fi valabil timp de 12 luni.
 
Societățile interesate de acest contract vor depune ofertele de participare până pe 13.01.2017, ora 15.00. Garanția de participare are o valoare de 5.500 lei. Obiectul contractului constă în asigurarea serviciul de imprimare și distribuire a tichetelor sociale la domiciliul/reședința/adresa de corespondență a persoanelor înscrise în programul RESPECT. Fiecare persoana înscrisă beneficiază de 4 tichete valorice cu valoarea nominală de 10 lei/tichet pentru fiecare tranșă. Numărul estimat de tichete valorice distribuite într-un an va fi maxim 1.120.000 bucăți, ce vor fi distribuite pentru un număr de 35.000 beneficiari în opt tranșe în plicuri conținând fecare plic 4 tichete de 10 lei. Tichetele valorice se vor livra de 8 ori pe an, în plic închis, la domiciliul/reședința/adresa de corespondență a destinatarilor.
 
Imprimarea și pregătirea plicurilor pentru distribuire se va face pe baza comenzilor transmise de către autoritatea contractantă; comanda se va face în prima zi lucrătoare a lunii în care se acorda tichetele valorice și va avea atașată în format electronic lista destinatarilor cu numele, prenumele, adresa de corespondență, codul numeric personal. Plicurile vor avea inscripționata sigla SPAS Constanța, în format alb-negru, denumirea programului social (RESPECT) numele, prenumele și adresa de corespondență a destinatarilor. Activitatea componență a cotractelor constau în prestarea serviciul de imprimare și distribuire a tichetelor sociale la domiciliul/reședința/adresa de corespondența a persoanelor înscrise în programul RESPECT, conform specificatiilor tehnice și cantitatilor din caietul de sarcini.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele din cadrul autorității contractante responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: Mereuță Emil Andrei, Bărbatu Andrada, Velica Ecaterina, Leu Aurelia, Mădularu Anca Claudia, Mitu Silvia, Ou Daniela, Roșu Maria, Zahariciuc Iulia, Zainea Georgiana.

Cine poate beneficia de tichete valorice 

Pot beneficia de Programul RESPECT constănţenii care se încadrează într-una din următoarele categorii:
a) au pensii, indemnizaţii sau venituri lunare cumulate care nu depăşesc suma de 1000 de lei;
b) nu au niciun venit şi împlinesc în anul 2016 cel puţin vârsta de 60 de ani;
c) au grad de handicap grav sau accentuat;
d) beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001;
e) au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocaţie pentru susţinerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soţul sau soţia reprezentantului legal.
 
Reamintim că în anul 2016 de contractul „Servicii de realizare a imprimatelor şi a serviciilor ce constau în asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi distribuirea tichetelor valorice la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în Programul «Respect»“, a fost atribuit societății Edenred România SRL.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.

Citeste si:

Primăria Constanţa a publicat în SEAP anunţul de atribuire al contractului care vizează tichetele valorice

Tichetele valorice mai aşteaptă Primăria Constanţa, obligată de CNSC să reevalueze oferta Edenred România SRL (document)



Edenred România SRL, declarată câştigătoarea licitaţiei pentru tipărirea şi distribuţia tichetelor valorice pentru pensionari
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii