Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesor universitar cu venituri de la Telegraf Advertising Ce avere are Panait Anghel, consilierul judeţean cu patru salarii (Documente)

ro

10 Aug, 2012 01:00 5036 Marime text
Panait-AnghelPanait2.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ. Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabetică a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Cel de-al doilea consilier judeţean ale cărui declaraţii de avere şi de interese apar pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa este social-democratul Panait Anghel. Potrivit declaraţiei de avere depuse pe data de 24 iulie, Panait Anghel are funcţia de „director ID-IFR" în cadrul Universităţii „Ovidius" Constanţa.

Consilierul judeţean deţine două locuinţe. Una dobândită în 1996, prin contract de vânzare-cumpărare, în suprafaţă de 37,4 metri pătraţi, şi una moştenită (3/8 cotă parte), în 1994, în suprafaţă de 86 de metri pătraţi, al cărei titular este însă Dumitru Anghel.

La capitolul „bunuri mobile", în declaraţia de avere a lui Panait Anghel figurează un autoturism Wolkswagen Tuareg (fabricat în 2004) şi un Audi (fabricat în 2006), ambele dobândite prin contract de vânzare-cumpărare.

Panait Anghel nu deţine bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro.

Datorii şi împrumuturi

 

Referitor la plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, consilierul judeţean l-a împrumutat, cu suma de 6.500 de lei, pe Dumitru Anghel.

La capitolul „Datorii" din declaraţia de avere, Panait Anghel a consemnat un împrumut contractat în 2008, la Banca Transilvania, în valoare de 23.000 de lei, şi un altul la Citybank, contractat anul acesta, scadent în 2017, în valoare de 43.600 de lei.

Consilier judeţean cu patru salarii

 

Cât despre veniturile consilierului judeţean şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal, Panait Anghel figurează în declaraţia de avere cu patru salarii. Concret, el a realizat în ultimul an fiscal un venit de 73.255 de lei, salariu de la Universitatea „Ovidius" Constanţa, unul de 842 de lei, salariu de la Universitatea „Dimitrie Cantemir", un altul în valoare de 1.085 de lei de la Fundaţia Gaudeamus şi unul de 2.820 de lei, salariu de la Telegraf Advertising.

Soţia sa apare în declaraţia de avere cu o indemnizaţie de creştere a copilului, de la Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale, în valoare de 12.883 de lei.

Interese

 

Potrivit declaraţiei de interese, Panait Anghel este membru de sindicat în structura Universităţii „Ovidius" Constanţa. De asemenea, social-democratul este membru al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, dar şi al Societăţii Ştiinţifice de Management din România.

Nu în ultimul rând, aşa cum se arată în declaraţia de interese, Anghel este şi membru al Tensor Society din Japonia.

Totodată, consilierul judeţean este titularul unui proiect derulat de ASE Bucureşti, proiect în valoare de 11.168.604 lei, al cărui contract a fost încredinţat prin licitaţie de proiecte/POSDRU/ 90/21/5/62955. Durata contractului încheiat în ianuarie 2011 este de 36 de luni.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii