Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Problemele de la hotelurile Diana şi Venus din Eforie Nord remediate. Cum arată camerele după sancţiunile primite de la CJPC (galerie foto)

ro

17 Jul, 2017 15:47 3145 Marime text


În urmă cu o săptămână, comisarii CJPC Constanţa au efectuat un control la SC THR Marea Neagră, hotelurile Diana, Minerva și Venus din Eforie Nord. În urma verificărilor efectuate comisarii au găsit mai multe deficiențe. Mai exact pernele și saltelele din camerele de hotel sunt murdare. Probleme sunt și la instalațiile de iluminat din camerele de hotel, dar și în băile unităților de cazare.
 
Toate cele trei hoteluri verificate sunt de două stele. Toate camerele verificate sunt cu probleme foarte grave, motiv pentru care a fost luată măsura opririi funcționării până la remedierea deficiențelor.

La o săptămână de la primirea sancţiunilor, administratorii THR au decis să ia măsurile necesare pentru a remedia deficienţele constatate. Astfel, la hotelul Diana si Venus au fost aduse saltele, protectii, perne, fete de perna, cearsafuri, prosoape, toate noi, pentru toate camerele cu probleme. Potrivit directorului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu administratorii au precizat că până miercuri vor sa termine toate camerele!

Citeşte şi: 

Mai multe hoteluri din Eforie Nord au fost controlate de comisarii CJPC Constanța. Condiții greu de imaginat găsite în unitățile de cazare și în restaurante (galerie foto + video)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii