Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prime de Crăciun pentru angajaţii Termica Distribuţie Năvodari

ro

08 Dec, 2015 00:00 1913 Marime text


Ca în fiecare an, Moş Crăciun va ajunge la angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL cu sacul plin de bunătăţi.

 
Directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, Liviu Stan, ne-a dezvăluit că toţi angajaţii vor primi câte o primă de Crăciun, în valoare de 400 de lei. „Ne-am gândit să le oferim celor 140 de angajaţi câte o primă de Crăciun, pentru ca fiecare să-şi cumpere ceea ce are nevoie. De asemenea, le transmitem în avans sărbători fericite şi îmbelşugate“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Liviu Stan.
 
Totodată, societatea Termica Distribuţie Năvodari continuă proiectele începute, în ceea ce priveşte amenajarea intrărilor în toate blocurile din oraş, dar şi a parcării de pe strada Pescăruşului, în zona blocurilor ANL. Viitoarea parcare va avea 1.000 mp şi va cuprinde peste 100 de locuri. De asemenea, directorul Liviu Stan ne-a informat că au fost plombate mai multe străzi din zona centrală a oraşului Năvodari, zona Mamaia Sat, zona Depozitului 10.„Din cauza ploilor şi a traficului greu în carosabil, s-au format mai multe gropi, pe care le-am plombat“, mai spune directorul societăţii.
 
În acest context, Liviu Stan a ţinut să menţioneze că angajaţii societăţii au pietruit strada Speranţei şi au amenajat cu pavele intrările în mai multe blocuri din oraş, în special în zona Taşaul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii