Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Gheorghe Frigioi, la ceas aniversar

ro

18 Jul, 2013 00:00 1861 Marime text
Unul dintre primarii longevivi din judeţ, căruia comunitatea i-a încredinţat patru mandate, în ultimii 13 ani, se află astăzi la ceas aniversar. Este vorba de primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi. Şeful autorităţii locale s-a născut în data de 18 iulie 1954, în localitatea Rahmanu, din judeţul Tulcea. Deşi s-a născut în Tulcea, sărbătoritul zilei a ales să se stabilească la Crucea unde a câştigat încrederea oamenilor cu mult timp înainte de a lua decizia să candideze pentru funcţia de primar, devenind cunoscut localnicilor mai întâi ca învăţător.
Sărbătoritul zilei este căsătorit şi are o fată. Cum spuneam, localnicii au pus de patru ori ştampila pe „DA”, iar a patra oară au fost cât se poate de convingători, 84,43% dintre cetăţenii prezenţi la alegerile din vara trecută acordându-i voturile.
Primarul Gheorghe Frigioi a început noul mandat cu gândul să ducă la bun sfârşit proiectele începute şi în acelaşi timp şi-a propus iniţierea altora noi, „necesare şi utile pentru comuna Crucea”.
Potrivit CV-ului, Gheorghe Frigioi a urmat Facultatea de Drept, specializarea Drept şi este primar din anul 2000. Înainte de a fi primar, Gheorghe Frigioi s-a dedicat instruirii copiilor din localitate. Astfel, din anul 1974 până 1989, el a fost învăţător la şcoala din Stupina, iar, mai apoi, până în anul 2000, a predat la şcoala din Crucea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii