Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Techirghiol îi duce Regelui Mihai titlul de cetăţean de onoare

ro

27 Oct, 2011 01:00 2083 Marime text
cap_6.jpgAstăzi, la ora 12.00, primarul Adrian Stan, împreună cu o delegaţie de 60 de persoane din Techirghiol, va merge la Palatul Elisabeta la invitaţia Regelui Mihai, să-i înmâneze acestuia titlul de cetăţean de onoare al oraşului-staţiune balneoclimaterică.

Proiectul de hotărâre prin care s-a decis ca acest titlu să fie acordat Regelui Mihai a fost votat în unanimitate de consilierii locali în şedinţa de Consiliu Local din luna august. La acel moment, în răspunsul primit de la Casa Regală se spunea că Majestatea Sa nu se află în ţară pe 26 august, data la care avea loc şedinţa festivă de Consiliu Local şi că titlul va putea fi acordat în preajma zilei de naştere a Regelui Mihai.

 Techirghiol_-_regele_Mihai.jpg

Pe lângă angajaţi din cadrul Primăriei, din delegaţia care îl va însoţi pe primar vor face parte şi reprezentanţi ai Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol şi ai Mănăstirii Sfânta Maria, dar şi cetăţeni de rând. Se pare că s-a agreat această modalitate de a i se oferi distincţia Regelui Mihai având în vedere vârsta înaintată care nu îi permite acestuia deplasarea pe distanţe lungi. Pe lângă diplomă, autorităţile locale au pregătit şi câteva cadouri simbolice. De asemenea, Regele Mihai va semna şi în cartea de onoare a oraşului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii