Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu, a încetat din viaţă

ro

06 May, 2017 13:01 11434 Marime text


Partidul Social Democrat Constanța, cu adâncă durere și profundă compasiune, deplânge și regretă trecerea la cele veșnice, după o îndelungată suferință, a celui care a fost Vasile Neicu, primarul comunei Pantelimon.

"Noi toți, cei care l-am cunoscut și admirat ca om și profesionist, transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate, greu încercate de dureroasa pierdere. Dumnezeu să-l odihnească în pace!" - au transmis reprezentanţii PSD. 

La vârsta de 47 ani Vasile Neicu, membru P.S.D., a fost ales primar al comunei Pantelimon. Se petrecea în anul 1996. Acesta a fost unul din cei trei primari longevivi ai judeţului Constanţa. La alegerile de anul trecut, el a câştigat al şaselea mandat la o diferenţă de numai 29 de voturi faţă de principalul său contracandidat, liberalul Costel Armăşescu.

Citeşte şi Primarul comunei Pantelimon, condus mâine pe ultimul drum


UPDATE 1, ora 15.31

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, deplânge moartea primarului Vasile Neicu.
 

„Era cunoscut drept un om gospodar. Localnicii din Pantelimon pierd un om harnic, un coleg de partid frământat de dezvoltarea comunei. A fost un luptător până în ultima clipă! Va rămâne pentru totdeauna în memoria noastră!”, a spus Ţuţuianu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii