Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul comunei Cumpăna Mariana Gâju a participat la o întâlnire cu membrii Delegaţiei României la CoR (galerie foto)

ro

09 Sep, 2017 17:40 1623 Marime text
Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju a participat, ieri, 08 septembrie 2017, la București, la o întâlnire cu membrii Delegaţiei României la CoR.

La intalnire a fost prezent si Președintelui CoR, domnului Karl -Heinz Lambertz, aflat in vizita la Bucuresti in perioada 7-8 septembrie.

Primarii de municipii, oraşe şi comune din România se alătură Coaliţiei Europene pentru apărarea fondurilor UE alocate regiunilor. În contextul lansării, pe 9 octombrie, în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor şi Oraşelor, a Alianţei pentru Coeziune #CohesionAlliance, Preşedintele Comitetului European al Regiunilor – CoR, domnului Karl -Heinz Lambertz, prezent la Bucureşti a vorbit Delegaţiei României la CoR despre obiectivele acestei alianţe.

“Politicile de coeziune ale UE sunt acele politici care creează locuri de muncă, care aduc îmbunătăţiri infrastructurii şi accelerează coeziunea socială. Este simbolul solidarităţii europene şi, tocmai de aceea, o Europă fără politici de coeziune este o Europă pe care nu ne-o putem imagina. Mă bucură faptul că toate discuţiile pe care le-am avut aici, în România, mi-au transmis semnale clare că autorităţile locale sunt interesate şi ne susţin în demersurile noastre în acest sens şi apreciez, în mod deosebit, implicarea Delegaţiei României la CoR, condusă de domnul Robert Sorin Negoiţă” a declarat Preşedintele Comitetului European al Regiunilor – CoR, domnului Karl -Heinz Lambertz.

«Suntem hotărâţi, ca Delegaţie a ţării noastre la CoR, să avem o activitate intensă, să fim vizibili şi să ne expunem punctele de vedere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii