Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria lui Mazare este... portocalie

ro

05 Nov, 2009 02:44 1873 Marime text
Municipiul Constanţa a contractat un nou serviciu de telefonie mobilă. Şi, de această dată, s-a ales unul portocaliu.

Prin anunţul de atribuire 71400 din 4 noiembrie a.c., Sistemul Electronic de Achiziţii Publice ne anunţă că SC Orange România SRL este câştigătorul licitaţiei pentru serviciul de telefonie mobilă. „Durata contractului este de trei ani şi s-a încheiat cu un singur operator economic. În primul an, autoritatea contractantă a atribuit contractul de achiziţie publică subsecvent acordului cadru ofertantului câştigător, în baza criteriului de atribuire stabilit în documentaţia de atribuire. În fiecare din următorii doi ani autoritatea contractantă va atribui contractele de achiziţie publică subsecvente acordului cadru în urma consultării în scris a operatorului economic, parte a acordului cadru, conform specificaţiilor din documentaţia de atribuire", se arată în anunţ. Valoarea contractului este de 654.456 de lei fără TVA, iar la licitaţie au participat doi ofertanţi. Contractul nr. 142177 a fost atribuit pe 2 octombrie a.c. operatorului care a avut cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 06 Nov, 2009 08:59 BARABAS ce-ar fi sa DISPARI??? Ti-ar sta mai bine INVIZIBIL.
  • barabas 05 Nov, 2009 16:51 Bravo, Nutzi, devii din ce in ce mai buna la copy-paste!!! Mai mult de jumatate din ce scrii tu e pe sistem copy-paste!! Macar nu te mai semna. Semneaza-te asa: "Ctrl-C Ctrl-V"
  • surmelis argentina pusa 05 Nov, 2009 11:23 Portocaliul vine de la PORTOCALA, vine de la orange,in enbleza. Treziti-va,obsedatilor!!! Acum ,va legati si de CULORI ???