Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Cumpana repara strazile in urma lucrarilor de alimentare cu gaze naturale

ro

07 Apr, 2010 03:10 4454 Marime text
cumpana_primaria_02.jpgAdministraţia locală a comunei Cumpăna va reface sistemul rutier şi pietonal, în urma lucrărilor pentru alimentarea cu gaze naturale a localităţii.

În acest sens, autoritatea locală organizează o procedură de achiziţie. Contractul „Lucrări refacere sistem rutier şi pietonal, la lucrările subterane pentru alimentarea cu gaze naturale în comuna Cumpăna, judeţul Constanta, executate de către SC Congaz SA" are o valoare estimată de 250.000 lei, potrivit invitaţiei de participare publicată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut, iar deschiderea ofertelor va avea loc pe data de 14 aprilie, începând cu ora 14.00, la sediul Primăriei Cumpăna. Candidaţii trebuie să prezinte o listă privind principalele contracte similare realizate în ultimii cinci ani (2005 - 2009). Se solicită, de asemenea, prezentarea a minimum trei formulare de experienţă similară, la care se vor anexa copiile aferente fiecărui contract de lucrări, certificări de bună execuţie pentru cele mai semnificative lucrări, modul de îndeplinire a obligaţiilor, beneficiari (indiferent dacă sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi), copie după procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor (sau recepţia finală). Garanţia de participare este în cuantum de 3.000 lei, iar garanţia de bună execuţie este de 5 % din preţul contractului fără TVA. Potrivit documentaţiei de atribuire publicată în SEAP, ofertanţii vor elabora şi vor prezenta oferta pe metru pătrat, atât pentru refacerea sistemului rutier pentru lucrări executate pe străzi cu asfalt, cât şi pentru străzi având carosabil realizat cu tratament bituminos. În documentaţie se specifică faptul că plata lucrărilor se execută de către SC Congaz SA Constanţa în baza situaţiilor de lucrări întocmite de către executant şi a procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor. Lucrările de branşare pentru alimentarea cu gaze naturale se execută atât longitudinal, cât şi transversal pe toate categoriile de străzi, trotuare şi spaţii verzi din perimetrul comunei Cumpăna. Lungimea totală a drumurilor publice din comuna Cumpăna este de 110 km, a celor asfaltate de 24,85 km, din care 10,85 km realizate cu tratament dublu bituminos.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • locuitor al aceleasi comune.. 20 May, 2011 22:57 pacat ... voi incerca a ma muta in vara aceasta
  • locuitoare a aceleasi comune... 07 Apr, 2010 19:26 Pe naiba cu reparatiile! In vatra veche a comunei nu s-a facut NIMIC!!!! ABSOLUT NIMIC! Este un noroi pana la gat, electricitatea cade mereu ...totul e lasat la voia intamplarii. Castiga teren alte parti de interes ale comunei!!!???.