Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa îşi face vara sanie. Cumpără foişoare tip salvamar pentru viitorul sezon estival

ro

08 Sep, 2017 00:00 2213 Marime text
Municipalitatea anunţă achiziţia de foişoare pentru salvamar necesare pe plajele din Constanţa şi staţiunea Mamaia.

Lucrările de construcţie a posturilor de salvamar trebuie să aibă următoarele specificaţii: foişoarele vor avea caracteristicile tehnice conform anexelor; confecţia metalică trebuie să fie grunduită cu două straturi de grund şi două straturi de vopsea rezistentă la mediul salin. Vopseaua va fi în două culori: roşu şi galben; materialul din care vor fi confecţionate parasolarele copertinelor va fi din poliplan de culoare galbenă, care să ofere protecţie totală împotriva radiaţiilor UV; montarea foişoarelor pentru salvamar se va face cu săpătură direct în nisip.
 
În cadrul consultării publice, se urmăreşte elaborarea caietului de sarcini şi a estimării valorice pentru 15 foişoare pentru salvamar. Astfel, se solicită opinia operatorilor economici cu privire la preţul pe confecţionarea şi montarea celor 15 foişoare.
 
Preţul unitar va include toate cheltuielile (confecţionare şi montare). Propunerea financiară va fi prezentată în preţuri unitare şi la valoarea totală, inclusiv taxa pe valoare adăugată, care va fi evidenţiată distinct. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propunerea de preţ în vederea elaborării caietului de sarcini şi determinării valorii estimate, cu respectarea celor precizate în anunţ până la data de 15.09.2017.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii